Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kako smo dospeli ovde? - Živimo u društvu koje nas je opčinilo glađu za trenutnim zadovoljenjem

Kako smo dospeli ovde? - Živimo u društvu koje nas je opčinilo glađu za trenutnim zadovoljenjem

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660358198

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0124

Broj strana:

262

Težina:

364 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Teško puštamo ono što smo stekli, ali sve dok su nam ruke pune, nemamo mesta ni za šta drugo.

Svi se mi, pre ili kasnije, suočavamo sa nečim neočekivanim, pa se zapitamo: „Kako smo dospeli ovde?” Bilo zbog razočaranja u ljubavi, zdravstvenih, porodičnih ili finansijskih problema, nezadovoljstva na poslu, ili događaja na koje ne možete da utičete, život ne izgleda onako kako ste planirali. Knjiga Kako smo dospeli ovde? sigurno će, bez obzira na uzrast, inspirisati svakoga ko prolazi kroz promene i izazove ili preispituje bilo koji aspekt svog života. Pomoći će vam da pronađete svoj put do nove nade i sreće gde god da se trenutno nalazite. Poznati stručnjak za transformacije Barbara de Anđelis majstorski vas usmerava kroz razumevanje sopstvenih životnih lekcija i uči kako da sve ono kroz šta prolazite uspešno iskoristite.

Otkrićete prosvetljujuća učenja i praktične, inovativne tehnike koje će vam omogućiti da krenete napred, u život ispunjen novim optimizmom, istinskim zadovoljstvom i odvažnim buđenjem. Izvanrednom mešavinom bezvremene mudrosti, praktičnih tehnika i razumnih saveta, Barbara de Anđelis vam pomaže da:

- Prepoznate i razumete tranzicije, prekretnice i pozive na buđenje na svom putu.

- Pretvorite strah u hrabrost, zbunjenost u viziju, a sumnju u sebe u samopouzdanje.

- Pretvorite u prolaz ono što deluje kao slepa ulica.
- Ponovo osetite strast i svrhu života i ljubavi.
- Otkrijete slobodu, ispunjenje i autentičnost u sebi.

Ovo nije samo uzbudljiva, intimna i dirljiva priča već jedinstveni vodič koji će vam pomoći da postignete emotivni i duhovni preporod, i promenite svoj život.

  • Originalni naziv: How did I get here? :...
  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Teško puštamo ono što smo stekli, ali sve dok su nam ruke pune, nemamo mesta ni za šta drugo. Svi se mi, pre ili kasnije, suočavamo sa nečim neočekivanim, pa se zapitamo: „Kako smo dospeli ovde?” Bilo zbog razočaranja u ljubavi, zdravstvenih, porodičnih ili finansijskih problema, nezadovoljstva na poslu, ili događaja na koje ne možete da utičete, život ne izgleda onako kako ste planirali. Knjiga Kako smo dospeli ovde? sigurno će, bez obzira na uzrast, inspirisati svakoga ko prolazi kroz promene i izazove ili preispituje bilo koji aspekt svog života. Pomoći će vam da pronađete svoj put do nove nade i sreće gde god da se trenutno nalazite. Poznati stručnjak za transformacije Barbara de Anđelis majstorski vas usmerava kroz razumevanje sopstvenih životnih lekcija i uči kako da sve ono kroz šta prolazite uspešno iskoristite. Otkrićete prosvetljujuća učenja i praktične, inovativne tehnike koje će vam omogućiti da krenete napred, u život ispunjen novim optimizmom, istinskim zadovoljstvom i odvažnim buđenjem. Izvanrednom mešavinom bezvremene mudrosti, praktičnih tehnika i razumnih saveta, Barbara de Anđelis vam pomaže da: - Prepoznate i razumete tranzicije, prekretnice i pozive na buđenje na svom putu. - Pretvorite strah u hrabrost, zbunjenost u viziju, a sumnju u sebe u samopouzdanje. - Pretvorite u prolaz ono što deluje kao slepa ulica. - Ponovo osetite strast i svrhu života i ljubavi. - Otkrijete slobodu, ispunjenje i autentičnost u sebi. Ovo nije samo uzbudljiva, intimna i dirljiva priča već jedinstveni vodič koji će vam pomoći da postignete emotivni i duhovni preporod, i promenite svoj život.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter