Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Kako razmišljaš tako živiš

Kako razmišljaš tako živiš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džejms Alen


ISBN:

9788660356683

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5210

Broj strana:

94

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Godine 1904. malo poznati Englez po imenu Džejms Alen napisao je knjižicu pod nazivom Misliš, stvaraš (As a Man Thinketh). Sto godina kasnije, to štivo postalo je klasik delâ o samorazvoju. Autor i urednik izdavačke kuće New World Library, Mark Alen, osavremenio je ovaj bezvremeni dragulj, preinačio arhaični jezik i ispolirao autorovu poruku kako bi naglasio univerzalne principe originalne knjige.

Poruka Džejmsa Alena sada, sa delom Kako razmišljaš tako živiš, pronalazi put do potpuno nove generacije čitalaca. Velike istine jednostavno i lako se izražavaju, a njegovo shvatanje samorazvoja upravo je takvo: lična snaga leži u umu. Kad se jednom probudi, ne postoje granice koje pojedinac ne može zamisliti i potom ih ostvariti pomoću snage misli. Autor duboko prodire u suštinski odnos razmišljanja pojedinca i njegovog karaktera, životnih okolnosti, fizičkog zdravlja, životnog cilja, postignuća i ličnog spokojstva. Kako razmišljaš tako živiš predstavlja pristupačan, a ipak moćni podsetnik da „sve što postižemo i sve što ne uspemo da postignemo jeste direktan rezultat naših vlastitih misli”.

Mi smo gospodari svoje sudbine.

  • Prevodilac: Indira Funduk
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Godine 1904. malo poznati Englez po imenu Džejms Alen napisao je knjižicu pod nazivom Misliš, stvaraš (As a Man Thinketh). Sto godina kasnije, to štivo postalo je klasik delâ o samorazvoju. Autor i urednik izdavačke kuće New World Library, Mark Alen, osavremenio je ovaj bezvremeni dragulj, preinačio arhaični jezik i ispolirao autorovu poruku kako bi naglasio univerzalne principe originalne knjige. Poruka Džejmsa Alena sada, sa delom Kako razmišljaš tako živiš, pronalazi put do potpuno nove generacije čitalaca. Velike istine jednostavno i lako se izražavaju, a njegovo shvatanje samorazvoja upravo je takvo: lična snaga leži u umu. Kad se jednom probudi, ne postoje granice koje pojedinac ne može zamisliti i potom ih ostvariti pomoću snage misli. Autor duboko prodire u suštinski odnos razmišljanja pojedinca i njegovog karaktera, životnih okolnosti, fizičkog zdravlja, životnog cilja, postignuća i ličnog spokojstva. Kako razmišljaš tako živiš predstavlja pristupačan, a ipak moćni podsetnik da „sve što postižemo i sve što ne uspemo da postignemo jeste direktan rezultat naših vlastitih misli”. Mi smo gospodari svoje sudbine.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter