Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije

Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emil Kue


ISBN:

978-86-6036-111-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6931

Broj strana:

128

Težina:

150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Neposredno pre svoje smrti 1926. godine, samouki terapeut Emil Kue postao je međunarodna senzacija zahvaljujući programu „svesne autosugestije”. Ovaj jednostavno i pristupačno napisan tekst teži da pomogne pojedincima da reprogramiraju svoju psihu ponavljanjem ključnih mantri ili afirmacija, drastično poboljšaju zdravlje, obnove povoljnu sliku o sebi, i pospeše osećaj ličnog blagostanja.

Iako su se kritičari metode rugali njenoj jednostavnosti, desetine hiljada sledbenika u Sjedinjenim Državama i Evropi zakleli su se da im je Kue preokrenuo živote tehnikama koje se mogu praktikovati bilo kada i bilo gde. Nastala pre više od veka, Kueova metoda se današnjem čitaocu može na prvi pogled učiniti pomalo naivnom i nedovoljno naučno zasnovanom. Valja, međutim, podsetiti na to da savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih pedeset godina doživljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svesti na vegetativni nervni sistem.

Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije i dan-danas je reprezentativno delo iz oblasti literature o samopomoći, koje pojedincu skreće pažnju na moć kojom naša nastojanja utiču na kvalitet naših života.

  • Originalni naziv: La maitrise de soi
  • Prevodilac: Ana Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neposredno pre svoje smrti 1926. godine, samouki terapeut Emil Kue postao je međunarodna senzacija zahvaljujući programu „svesne autosugestije”. Ovaj jednostavno i pristupačno napisan tekst teži da pomogne pojedincima da reprogramiraju svoju psihu ponavljanjem ključnih mantri ili afirmacija, drastično poboljšaju zdravlje, obnove povoljnu sliku o sebi, i pospeše osećaj ličnog blagostanja. Iako su se kritičari metode rugali njenoj jednostavnosti, desetine hiljada sledbenika u Sjedinjenim Državama i Evropi zakleli su se da im je Kue preokrenuo živote tehnikama koje se mogu praktikovati bilo kada i bilo gde. Nastala pre više od veka, Kueova metoda se današnjem čitaocu može na prvi pogled učiniti pomalo naivnom i nedovoljno naučno zasnovanom. Valja, međutim, podsetiti na to da savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih pedeset godina doživljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svesti na vegetativni nervni sistem. Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije i dan-danas je reprezentativno delo iz oblasti literature o samopomoći, koje pojedincu skreće pažnju na moć kojom naša nastojanja utiču na kvalitet naših života.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter