Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Glen Doman


ISBN:

978-86-521-2689-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5916

Broj strana:

438

Težina:

399 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga ili oštećenje mozga, mentalnu retardaciju, intelektualni defekt, cerebralnu paralizu, epilepsiju, autizam, atetoidnost, hiperaktivnost, poremećaj pažnje, usporen razvoj, Daunov sindrom.

U ovoj izuzetno važnoj knjizi Glen Doman - pionir u lečenju dece s povredom mozga - pruža istinsku nadu hiljadama dece koja su proglašena izgubljenim slučajem i osuđena da žive zatvorena po raznim ustanovama.

Glen Doman je osnivač i direktor svetski poznatih Instituta za ostvarenje ljudskog potencijala, u kojima je lečeno petnaest hiljada pacijenata iz Sjedinjenih Država i mnogih drugih zemalja. Ova dragocena knjiga za roditelje i kolege stručnjake dokumentuje Domanovo pedesetogodišnje iskustvo.

Objašnjavajući zašto su stare teorije i tehnike nedelotvorne, obrazlaže filozofiju Instituta i revolucionaran terapijski pristup prema kome se leči povređeni mozak, opisuje istraživanja koja su njegovi saradnici izvodili širom sveta, njihova otkrića i osujećenja, ali i neumorne pokušaje da se unapredi lečenje povreda mozga. On otkriva tehnike koje spasavaju dečje živote i metode koje poboljšavaju mobilnost, govor, manuelni, vizuelni, auditivni i taktilni razvitak, uključujući i uvežbavanja obrasca kretanja, program disanja s maskom i podizanje motivacije, pored individualizovanih institutskih kućnih programa u kojima je roditeljska ljubav ključni činilac. A sve to da bi deca s povredom mozga jednog dana počela da žive zajedno sa svojim vršnjacima.

  • Prevodilac: Ksenija Vlatković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga ili oštećenje mozga, mentalnu retardaciju, intelektualni defekt, cerebralnu paralizu, epilepsiju, autizam, atetoidnost, hiperaktivnost, poremećaj pažnje, usporen razvoj, Daunov sindrom. U ovoj izuzetno važnoj knjizi Glen Doman - pionir u lečenju dece s povredom mozga - pruža istinsku nadu hiljadama dece koja su proglašena izgubljenim slučajem i osuđena da žive zatvorena po raznim ustanovama. Glen Doman je osnivač i direktor svetski poznatih Instituta za ostvarenje ljudskog potencijala, u kojima je lečeno petnaest hiljada pacijenata iz Sjedinjenih Država i mnogih drugih zemalja. Ova dragocena knjiga za roditelje i kolege stručnjake dokumentuje Domanovo pedesetogodišnje iskustvo. Objašnjavajući zašto su stare teorije i tehnike nedelotvorne, obrazlaže filozofiju Instituta i revolucionaran terapijski pristup prema kome se leči povređeni mozak, opisuje istraživanja koja su njegovi saradnici izvodili širom sveta, njihova otkrića i osujećenja, ali i neumorne pokušaje da se unapredi lečenje povreda mozga. On otkriva tehnike koje spasavaju dečje živote i metode koje poboljšavaju mobilnost, govor, manuelni, vizuelni, auditivni i taktilni razvitak, uključujući i uvežbavanja obrasca kretanja, program disanja s maskom i podizanje motivacije, pored individualizovanih institutskih kućnih programa u kojima je roditeljska ljubav ključni činilac. A sve to da bi deca s povredom mozga jednog dana počela da žive zajedno sa svojim vršnjacima.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter