Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Kad stigne drugo - Vodič za preživljavanje

Kad stigne drugo - Vodič za preživljavanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6423-032-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3784

Broj strana:

223

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Druga trudnoća je zastrašujuća za mnoge majke. Možda se već mučite s prvim detetom, a uskoro ćete imati još jedno s kojim treba izaći na kraj. Kako bilo ko uspeva da izađe na kraj s dvoje ili više dece? Nije li to nemoguć zadatak koji vodi isključivo u ludilo i haos? U knjizi Kad stigne drugo naći ćete sve neophodne savete, tehnike i strategije kako biste mogli da izađete na kraj s bebom i još jednim detetom od samog početka. Kako da organizujete sve – od kupanja i stavljanja dece u krevet do izlaska iz kuće. Počevši od rane trudnoće i saopštavanja starijem detetu da će dobiti brata ili sestru, knjiga vas vodi sve do trenutka kad su deca dovoljno velika da se svađaju i tuku i do trenutka kad razmišljate o trećem detetu… ili ne.
Kako pripremiti prvo dete na pojavu drugog? Kako izaći na kraj sa ljubomorom starijeg, a kasnije i mlađeg deteta? Kako uspostaviti emocionalnu vezu među decom? Koje razlike između dece nije dobro praviti? Kako u prve dve godine uspostaviti rutinu dobrih porodičnih odnosa?

- Šta kada vas beba izmori a starije dete traži pažnju?
- Kome prvo prići kada oboje plaču?
- Kako napraviti vaš celodnevni plan preživljavanja?
- Kako očevi reaguju na drugo dete?
- Šta kada vas svekrva izluđuje, ali ne možete bez njene pomoći?


Knjiga je odličan vodič za sigurno putovanje kroz haos porodičnih odnosa koji nastaje nakon uvođenja drugog deteta u porodicu. Odličan orijentir za uspostavljanje optimalnih odnosa između dece i opšte zadovoljstvo u kući.

Prof. dr Aleksandra Stojadinović, pedijatar i psihoterapeut

  • Prevodilac: Sofija Stojadinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Druga trudnoća je zastrašujuća za mnoge majke. Možda se već mučite s prvim detetom, a uskoro ćete imati još jedno s kojim treba izaći na kraj. Kako bilo ko uspeva da izađe na kraj s dvoje ili više dece? Nije li to nemoguć zadatak koji vodi isključivo u ludilo i haos? U knjizi Kad stigne drugo naći ćete sve neophodne savete, tehnike i strategije kako biste mogli da izađete na kraj s bebom i još jednim detetom od samog početka. Kako da organizujete sve – od kupanja i stavljanja dece u krevet do izlaska iz kuće. Počevši od rane trudnoće i saopštavanja starijem detetu da će dobiti brata ili sestru, knjiga vas vodi sve do trenutka kad su deca dovoljno velika da se svađaju i tuku i do trenutka kad razmišljate o trećem detetu… ili ne. Kako pripremiti prvo dete na pojavu drugog? Kako izaći na kraj sa ljubomorom starijeg, a kasnije i mlađeg deteta? Kako uspostaviti emocionalnu vezu među decom? Koje razlike između dece nije dobro praviti? Kako u prve dve godine uspostaviti rutinu dobrih porodičnih odnosa? - Šta kada vas beba izmori a starije dete traži pažnju? - Kome prvo prići kada oboje plaču? - Kako napraviti vaš celodnevni plan preživljavanja? - Kako očevi reaguju na drugo dete? - Šta kada vas svekrva izluđuje, ali ne možete bez njene pomoći? Knjiga je odličan vodič za sigurno putovanje kroz haos porodičnih odnosa koji nastaje nakon uvođenja drugog deteta u porodicu. Odličan orijentir za uspostavljanje optimalnih odnosa između dece i opšte zadovoljstvo u kući. Prof. dr Aleksandra Stojadinović, pedijatar i psihoterapeut

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter