Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ilustrovana istorija Srba

Ilustrovana istorija Srba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01486-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5461

Broj strana:

473

Težina:

2850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

155,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ilustrovana istorija Srba obuhvata period od doseljavanja na Balkan, preko uspona srpske države, dugog ropstva pod Turcima, seoba i rasiljanja, sve do ustanaka i preporoda naroda i države. Svi najbitniji momenti u istoriji srpskog naroda objašnjeni su fotografijom i tekstom. Fotografije koje knjiga sadrži preuzete su iz Narodnog muzeja Srbije i iz muzeja gradova širom Srbije. Bogat vizuelni prikaz ličnosti, događaja, arheoloških nalazišta, predmeta, manastira, fresaka, kao i karte koje su neizostavne za prikaz određenih istorijskih događaja, upotpunjeni su tekstom koji pruža osnovne informacije o pojmu, što je posebno važno za čitaoce.

Sveobuhvatna priča o istoriji srpskog naroda, ispunjenoj kako pobjedama tako i žrtvama.
ƒ
Potpun prikaz ne samo srpske istorije već i odnosa sa susjedima.
ƒ
Detaljan opis ključnih trenutaka u srpskoj istoriji i analiza njihovih posljedica.
ƒ
Izvanredne ilustracije prate tekst jednog od najvećih srpskih istoričara i dočaravaju nam veličanstvenost srpske srednjovekovne kulture, borbu srpskog naroda za slobodu i slavne ličnosti koje su bile prevodnici te borbe.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 220x280
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ilustrovana istorija Srba obuhvata period od doseljavanja na Balkan, preko uspona srpske države, dugog ropstva pod Turcima, seoba i rasiljanja, sve do ustanaka i preporoda naroda i države. Svi najbitniji momenti u istoriji srpskog naroda objašnjeni su fotografijom i tekstom. Fotografije koje knjiga sadrži preuzete su iz Narodnog muzeja Srbije i iz muzeja gradova širom Srbije. Bogat vizuelni prikaz ličnosti, događaja, arheoloških nalazišta, predmeta, manastira, fresaka, kao i karte koje su neizostavne za prikaz određenih istorijskih događaja, upotpunjeni su tekstom koji pruža osnovne informacije o pojmu, što je posebno važno za čitaoce. Sveobuhvatna priča o istoriji srpskog naroda, ispunjenoj kako pobjedama tako i žrtvama. ƒ Potpun prikaz ne samo srpske istorije već i odnosa sa susjedima. ƒ Detaljan opis ključnih trenutaka u srpskoj istoriji i analiza njihovih posljedica. ƒ Izvanredne ilustracije prate tekst jednog od najvećih srpskih istoričara i dočaravaju nam veličanstvenost srpske srednjovekovne kulture, borbu srpskog naroda za slobodu i slavne ličnosti koje su bile prevodnici te borbe.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter