Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Godine panike - Izlasci, nedoumice i odluka nad odlukama

Godine panike - Izlasci, nedoumice i odluka nad odlukama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nel Frizel


ISBN:

978-86-521-3992-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3976

Broj strana:

288

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Postoje reči kojima opisujemo razna životna doba - adolescencija, menopauza, kriza srednjih godina - ali postoji period dubokih promena s kojima se mnoge žene suočavaju uglavnom od kraja dvadesetih pa do početka četrdesetih godina svog života, koji još nema svoje ime. Nel Frizel ovaj period promena naziva godinama panike, a njega često odlikuje obuzetost jednim suštinskim pitanjem: da li da rodim dete? Nastavljajući se na ovo glavno slede pitanja: Želim li dete? S kime da napravim dete? Kako ću znati da li sam spremna?

O ovom vrlo važnom periodu retko se piše ili priča mimo klišea o biološkom satu koji otkucava. Zato je autorka rešila da to promeni, da ženama pomogne i provede ih kroz ovo vreme nedoumica služeći se pričama iz sopstvenog iskustva stečenog tokom godina panike, kako bi razotkrila šire društvene i kulturne trendove i razglasila u kolikoj se meri ovo životno doba odlikuje nesigurnošću, zbunjenošću i osećajem hitnosti. Nel Frizel nas podseća da nismo same u svemu tome i ohrabruje nas da podelimo svoja iskustva i iskustva žena oko nas – kao što ona to iskreno i ranjivo čini na ovim stranicama. Sirove i urnebesne, Godine panike su ruka koja grli sve žene dok pokušavaju da donesu velike životne odluke iza kojih vreba pitanje svih pitanja.

  • Originalni naziv: The Panic Years
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postoje reči kojima opisujemo razna životna doba - adolescencija, menopauza, kriza srednjih godina - ali postoji period dubokih promena s kojima se mnoge žene suočavaju uglavnom od kraja dvadesetih pa do početka četrdesetih godina svog života, koji još nema svoje ime. Nel Frizel ovaj period promena naziva godinama panike, a njega često odlikuje obuzetost jednim suštinskim pitanjem: da li da rodim dete? Nastavljajući se na ovo glavno slede pitanja: Želim li dete? S kime da napravim dete? Kako ću znati da li sam spremna? O ovom vrlo važnom periodu retko se piše ili priča mimo klišea o biološkom satu koji otkucava. Zato je autorka rešila da to promeni, da ženama pomogne i provede ih kroz ovo vreme nedoumica služeći se pričama iz sopstvenog iskustva stečenog tokom godina panike, kako bi razotkrila šire društvene i kulturne trendove i razglasila u kolikoj se meri ovo životno doba odlikuje nesigurnošću, zbunjenošću i osećajem hitnosti. Nel Frizel nas podseća da nismo same u svemu tome i ohrabruje nas da podelimo svoja iskustva i iskustva žena oko nas – kao što ona to iskreno i ranjivo čini na ovim stranicama. Sirove i urnebesne, Godine panike su ruka koja grli sve žene dok pokušavaju da donesu velike životne odluke iza kojih vreba pitanje svih pitanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter