Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Erotska inteligencija

Erotska inteligencija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ester Perel


ISBN:

978-86-10-03145-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4271

Broj strana:

272

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Da li je strast napustila vašu spavaću sobu?

Jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti erotske inteligencije, Ester Perel otvoreno govori o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o tome kako su ljubav i požuda povezane, ali ponekad i suprotstavljene. Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka ovde otrkiva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa, i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može biti i u dugim vezama.

Mudra, duhovita a opet jednostavna, ova kontroverzna knjiga preoblikovaće vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati odgovore kako da prevaziđete sve ono što vas sputava. Dozvolite čaroliji da ponovo ispuni vašu spavaću sobu!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li je strast napustila vašu spavaću sobu? Jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti erotske inteligencije, Ester Perel otvoreno govori o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o tome kako su ljubav i požuda povezane, ali ponekad i suprotstavljene. Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka ovde otrkiva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa, i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može biti i u dugim vezama. Mudra, duhovita a opet jednostavna, ova kontroverzna knjiga preoblikovaće vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati odgovore kako da prevaziđete sve ono što vas sputava. Dozvolite čaroliji da ponovo ispuni vašu spavaću sobu!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter