Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Projektni marketing - Više od nadmetanja cijenama

Projektni marketing - Više od nadmetanja cijenama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-274-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6149

Broj strana:

264

Težina:

559 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Projektni marketing predstavlja prvo izdanje dvojice francuskih i jednog britanskog autora, a odnosi se na problematiku marketinga koja nije zastupljena niti u jednoj od knjiga do sada napisanih i objavljenih na hrvatskom jeziku.

Kako i navode autori knjige, u usporedbi s tradicionalnim, te poslovnim (B2B) marketingom, karakteristike projektnog marketinga ukazuju na njegovu iznimnost, primjerice način na koji se njime koriste poslovni subjekti koji se bave prodajom industrijskih usluga i proizvoda.

Objašnjavaju se specifične karakteristike projektnog marketinga i prikazuju različite prakse pri marketingu projekta. Nadalje, povezuje se korporacijska strategija sa strategijom projektnog marketinga i objašnjava osnovni marketinški pristup koji zastupa ova knjiga. Prikazuju se metode kojima se analizira marketinško okružje i milje te upravlja odnosom dobavljač – kupac.

Osim kao osnovna i dopunska literatura za marketinške kolegije na fakultetima i visokoškolskim institucijama u Republici Hrvatskoj, knjiga Projektni marketing popunjava neke praznine na području poslovnog i upravljačkog marketinga te ukupnog poduzetništva u našoj ekonomskoj teoriji i praksi. Važno je također istaknuti i sljedeće: osim što je pristup autora problematici na potrebnoj znanstvenoj, on je, što je u ovom slučaju čak možda i bitnije, na razmjerno visokoj praktičnoj razini, jer je u tekstu predstavljen i čitav niz praktičnih primjera koji čitateljima-praktičarima mogu poslužiti kao misao vodilja prilikom implementacije projektnog marketinga u svakodnevnu praksu.

  • Originalni naziv: PROJECT MARKETING - Beyond...
  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 185x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Projektni marketing predstavlja prvo izdanje dvojice francuskih i jednog britanskog autora, a odnosi se na problematiku marketinga koja nije zastupljena niti u jednoj od knjiga do sada napisanih i objavljenih na hrvatskom jeziku. Kako i navode autori knjige, u usporedbi s tradicionalnim, te poslovnim (B2B) marketingom, karakteristike projektnog marketinga ukazuju na njegovu iznimnost, primjerice način na koji se njime koriste poslovni subjekti koji se bave prodajom industrijskih usluga i proizvoda. Objašnjavaju se specifične karakteristike projektnog marketinga i prikazuju različite prakse pri marketingu projekta. Nadalje, povezuje se korporacijska strategija sa strategijom projektnog marketinga i objašnjava osnovni marketinški pristup koji zastupa ova knjiga. Prikazuju se metode kojima se analizira marketinško okružje i milje te upravlja odnosom dobavljač – kupac. Osim kao osnovna i dopunska literatura za marketinške kolegije na fakultetima i visokoškolskim institucijama u Republici Hrvatskoj, knjiga Projektni marketing popunjava neke praznine na području poslovnog i upravljačkog marketinga te ukupnog poduzetništva u našoj ekonomskoj teoriji i praksi. Važno je također istaknuti i sljedeće: osim što je pristup autora problematici na potrebnoj znanstvenoj, on je, što je u ovom slučaju čak možda i bitnije, na razmjerno visokoj praktičnoj razini, jer je u tekstu predstavljen i čitav niz praktičnih primjera koji čitateljima-praktičarima mogu poslužiti kao misao vodilja prilikom implementacije projektnog marketinga u svakodnevnu praksu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter