Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Menadžment za neupućene

Menadžment za neupućene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-311-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3486

Broj strana:

336

Težina:

575 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U dinamičnom poslovnom svjetu bitan je svaki činilac koji pokreće mehanizam uspješnog rada organizacije, a uloga glavnog koordinatora prepuštena je menadžerima.

Obavljajući zahtjevan i stresan, ali i podjednako uzbudljiv posao, menadžer se suočava s brojnim izazovima i situacijama u kojima je pravovremena i prava odluka često presudna i za zaposlene i za firmu. Bilo da je rječ o svakodnevnim, nerjetko rutinskim, zadacima ili o strateškim ciljevima organizacije, menadžer mora imati jasno definisanu viziju onoga što želi postići, kao i samopouzdanje i povjerenje u sebe i radnike kojima rukovodi.

Uspješan menadžer se razvija kroz iskustvo, temeljnu obuku i sticanje teoretskih saznanja, a sliku uspješnog menadžera predočavaju autori knjige Menadžment za neupućene. Koji su glavni zadaci menadžera, da li i kako određene zadatke prepustiti zaposlenima, na koji način se mjeri i prati radni učinak, i kako osmisliti i primjeniti metode za priznavanje i nagrađivanje postignutih rezultata, kako se izboriti s rokovima, budžetom, stresom, lošim međuljudskim odnosima i ljenjim radnicima, kako pratiti i primjenjivati nove trendove u oblasti menadžmenta. Na ova i mnoga druga pitanja, autori - koji su i sami menadžeri - nude odgovore, praktične savjete, primjere slučajeva iz prakse, te smjernice koje vam pomažu da postanete uspješni u svom poslu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U dinamičnom poslovnom svjetu bitan je svaki činilac koji pokreće mehanizam uspješnog rada organizacije, a uloga glavnog koordinatora prepuštena je menadžerima. Obavljajući zahtjevan i stresan, ali i podjednako uzbudljiv posao, menadžer se suočava s brojnim izazovima i situacijama u kojima je pravovremena i prava odluka često presudna i za zaposlene i za firmu. Bilo da je rječ o svakodnevnim, nerjetko rutinskim, zadacima ili o strateškim ciljevima organizacije, menadžer mora imati jasno definisanu viziju onoga što želi postići, kao i samopouzdanje i povjerenje u sebe i radnike kojima rukovodi. Uspješan menadžer se razvija kroz iskustvo, temeljnu obuku i sticanje teoretskih saznanja, a sliku uspješnog menadžera predočavaju autori knjige Menadžment za neupućene. Koji su glavni zadaci menadžera, da li i kako određene zadatke prepustiti zaposlenima, na koji način se mjeri i prati radni učinak, i kako osmisliti i primjeniti metode za priznavanje i nagrađivanje postignutih rezultata, kako se izboriti s rokovima, budžetom, stresom, lošim međuljudskim odnosima i ljenjim radnicima, kako pratiti i primjenjivati nove trendove u oblasti menadžmenta. Na ova i mnoga druga pitanja, autori - koji su i sami menadžeri - nude odgovore, praktične savjete, primjere slučajeva iz prakse, te smjernice koje vam pomažu da postanete uspješni u svom poslu.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter