Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Lider je u vama

Lider je u vama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: D.R. Gilbert


ISBN:

978-86-7752-073-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3233

Broj strana:

144

Težina:

265 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Granice i ograde! Ko ih postavlja? Odgovor je: sam čovjek. A ko ih pomijera? Samo pravi lider! U potrazi za boljim, većim, širim, humanijim i dubljim ciljevima najvažniji je faktor čovjek. Na tom putu napretka, koliko daleko će čovječanstvo stići zavisi od stava svih lidera i od njihove percepcije. Da li će biti fokusirani na prepreke ili na svoje vizije. Tamo gde je naša pažnja, tamo se usmjerava i naša energija, koja u vidu lasera probija barijere i pomijera granice. Kao što stara izreka kaže: Ono na šta se fokusiramo - to i napreduje.


Na ovom svijetu danas ima mnogo stručnih ljudi, vođa projekata, šefova, raznih direktora i menadžera, predsjednika i rukovodilaca. I svi oni su u nekom segmentu bitni za funkcionisanje jedne kompanije, organizacije, korporacije, države... Ali da bi jedna organizovana društvena grupa postala cjelina i napravila značajan napredak u rastu i pomijeranju granica, potrebni su novi profili rukovodilaca - potrebni su lideri!


Ova knjiga je namenjena svima onima koji su već lideri, onima koji bi to željeli da postanu, kao i svima ostalima koji vjeruju da je lider zaista u svima nama!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Granice i ograde! Ko ih postavlja? Odgovor je: sam čovjek. A ko ih pomijera? Samo pravi lider! U potrazi za boljim, većim, širim, humanijim i dubljim ciljevima najvažniji je faktor čovjek. Na tom putu napretka, koliko daleko će čovječanstvo stići zavisi od stava svih lidera i od njihove percepcije. Da li će biti fokusirani na prepreke ili na svoje vizije. Tamo gde je naša pažnja, tamo se usmjerava i naša energija, koja u vidu lasera probija barijere i pomijera granice. Kao što stara izreka kaže: Ono na šta se fokusiramo - to i napreduje. Na ovom svijetu danas ima mnogo stručnih ljudi, vođa projekata, šefova, raznih direktora i menadžera, predsjednika i rukovodilaca. I svi oni su u nekom segmentu bitni za funkcionisanje jedne kompanije, organizacije, korporacije, države... Ali da bi jedna organizovana društvena grupa postala cjelina i napravila značajan napredak u rastu i pomijeranju granica, potrebni su novi profili rukovodilaca - potrebni su lideri! Ova knjiga je namenjena svima onima koji su već lideri, onima koji bi to željeli da postanu, kao i svima ostalima koji vjeruju da je lider zaista u svima nama!

Dodatne informacije

Izdavač Okean
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter