Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ključ za uspeh

Ključ za uspeh

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Alen


ISBN:

978-86-7702-177-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3220

Broj strana:

245

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Revolucionarni sistem organizovanja rada i života
Bestseler prodat u preko dva miliona primjeraka

Moj omiljeni vodič za organizaciju rada i života, jer otkriva načine kako da savladamo mentalne vještine koje su nam neophodne u savremenom svijetu povećanog obima posla i sveopšte preopterećenosti.
Su Šelenbarger, The Wall Street Journal


Ovo je knjiga namenjena svima onima koji imaju mnogo toga da odrade, a suviše malo vremena da sve to postignu. Ona nam daje savete, tehnike i mudre trikove kako da osmislimo efikasan plan rada i sebe disciplinujemo u vezi sa tim šta su nam prioriteti. Kroz nju ćemo naučiti kako da prevaziđemo osjećaj smetenosti, nervoze i preopterećenosti, a kada primenimo tu metodu rada i života, osjećaćemo se dobro i u pogledu onih stvari koje nismo stigli da uradimo. Ovo je knjiga koja nam ukazuje kako da promjenimo način na koji radimo i funkcionišemo i upućuje nas kako da radimo efikasnije bez iscrpljivanja.


Svako ko pročita ovu knjigu može da primjeni njene vještine na sopstveni život i rad i da odmah vidi rezultate.
Stefan P. Magi, profesor biznisa i ekonomije na Teksaskom univerzitetu u Ostinu


Ključ za uspeh je međunarodni bestseler prodat u dva miliona primjeraka na više od trideset jezika.
GTD metoda (po originalnom nazivu knjige Getting Things Done) postala je popularna u mnogim zemljama, među ljudima raznolikih profesija, a njoj su posvećeni mnogobrojni internet sajtovi i blogovi. Dejvid Alen ima više od milion sljedbenika na Tviteru.

  • Originalni naziv: Getting Things Done
  • Prevodilac: Kristina Ivšić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Revolucionarni sistem organizovanja rada i života Bestseler prodat u preko dva miliona primjeraka Moj omiljeni vodič za organizaciju rada i života, jer otkriva načine kako da savladamo mentalne vještine koje su nam neophodne u savremenom svijetu povećanog obima posla i sveopšte preopterećenosti. Su Šelenbarger, The Wall Street Journal Ovo je knjiga namenjena svima onima koji imaju mnogo toga da odrade, a suviše malo vremena da sve to postignu. Ona nam daje savete, tehnike i mudre trikove kako da osmislimo efikasan plan rada i sebe disciplinujemo u vezi sa tim šta su nam prioriteti. Kroz nju ćemo naučiti kako da prevaziđemo osjećaj smetenosti, nervoze i preopterećenosti, a kada primenimo tu metodu rada i života, osjećaćemo se dobro i u pogledu onih stvari koje nismo stigli da uradimo. Ovo je knjiga koja nam ukazuje kako da promjenimo način na koji radimo i funkcionišemo i upućuje nas kako da radimo efikasnije bez iscrpljivanja. Svako ko pročita ovu knjigu može da primjeni njene vještine na sopstveni život i rad i da odmah vidi rezultate. Stefan P. Magi, profesor biznisa i ekonomije na Teksaskom univerzitetu u Ostinu Ključ za uspeh je međunarodni bestseler prodat u dva miliona primjeraka na više od trideset jezika. GTD metoda (po originalnom nazivu knjige Getting Things Done) postala je popularna u mnogim zemljama, među ljudima raznolikih profesija, a njoj su posvećeni mnogobrojni internet sajtovi i blogovi. Dejvid Alen ima više od milion sljedbenika na Tviteru.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter