Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Gebels - Gospodar istine i laži

Gebels - Gospodar istine i laži

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788680636139

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1284

Broj strana:

308

Težina:

365 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nacističko propagandno delovanje je prvi put u istoriji dokazalo i pokazalo da je propaganda ubojitije oružje od puške. Ona, naime, cilja i puca u ljudski um i dušu a centar mete su joj osećanja i to ona najplemenitija.

Ako je to oružje valjano kalibrisano i u rukama dobrog strelca vrhunski rezultat je zagarantovan a posledice po narode, ljude i države razorne. Napokon, mnogi od nas su na ovim prostorima imali priliku da to dožive iz prve ruke i osete na svojoj koži.

Koliko god zvučalo apsurdno ministar narodnog prosvetljenja i propagande, dr Jozef Gebels, je možda i najzaslužniji što je zločinačka nacionalsocijalistička ideologija naišla na prihvatanje velike većine nemačkog naroda. On, lično, je bio najveći osvajač duša svojih sunarodnika.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nacističko propagandno delovanje je prvi put u istoriji dokazalo i pokazalo da je propaganda ubojitije oružje od puške. Ona, naime, cilja i puca u ljudski um i dušu a centar mete su joj osećanja i to ona najplemenitija. Ako je to oružje valjano kalibrisano i u rukama dobrog strelca vrhunski rezultat je zagarantovan a posledice po narode, ljude i države razorne. Napokon, mnogi od nas su na ovim prostorima imali priliku da to dožive iz prve ruke i osete na svojoj koži. Koliko god zvučalo apsurdno ministar narodnog prosvetljenja i propagande, dr Jozef Gebels, je možda i najzaslužniji što je zločinačka nacionalsocijalistička ideologija naišla na prihvatanje velike većine nemačkog naroda. On, lično, je bio najveći osvajač duša svojih sunarodnika.

Dodatne informacije

Izdavač Agnosta
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter