Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Duboki rad - Kako ostati usredsređen u svetu punom ometanja

Duboki rad - Kako ostati usredsređen u svetu punom ometanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kal Njuport


ISBN:

9788660361570

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D1496

Broj strana:

256

Težina:

321 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Duboki rad: Kako ostati usredsređen u svetu punom ometanja, autor i profesor Kal Njuport redefiniše priču o čoveku kao umreženom pojedincu, čija vrednost se meri brojem površno zasnovanih odnosa sa drugima, suprotstavljajući se na taj način korporativnoj logici koja insistira na stalnoj povezanosti. U vreme kada je čovekov pogled zamagljen mahnitim otvaranjima elektronske pošte i obaveštenja na društvenim mrežama, duboki rad se posledično nameće kao neophodna veština, ona koja vam omogućava da brzo savladate kognitivno zahtevne procese i složene informacije. Osim što garantuje bolji učinak za značajno manje utrošenog vremena, duboki rad obećava i osećaj istinskog ispunjenja.
Ova knjiga manje je kritika konzumerističke dislociranosti u svetu koji pati od deficita pažnje, a više apologija radne etike zasnovane na povećanju intenziteta fokusa, praćena rigoroznim režimom treninga za transformaciju vašeg uma i navika kako biste podržali ovu veštinu. Autor vodi čitaoca na putovanje kroz nezaboravne priče - od Karla Junga koji gradi kamenu kulu u šumi da bi se usredsredio na svoj um, do pionira društvenih medija koji kupuje povratnu kartu poslovnom klasom do Tokija kako bi u vazduhu napisao knjigu bez ometanja — hrabro sugerišući da većina ozbiljnih profesionalaca treba da napusti društvene mreže te da iznova otkrije važnost dokolice.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Duboki rad: Kako ostati usredsređen u svetu punom ometanja, autor i profesor Kal Njuport redefiniše priču o čoveku kao umreženom pojedincu, čija vrednost se meri brojem površno zasnovanih odnosa sa drugima, suprotstavljajući se na taj način korporativnoj logici koja insistira na stalnoj povezanosti. U vreme kada je čovekov pogled zamagljen mahnitim otvaranjima elektronske pošte i obaveštenja na društvenim mrežama, duboki rad se posledično nameće kao neophodna veština, ona koja vam omogućava da brzo savladate kognitivno zahtevne procese i složene informacije. Osim što garantuje bolji učinak za značajno manje utrošenog vremena, duboki rad obećava i osećaj istinskog ispunjenja. Ova knjiga manje je kritika konzumerističke dislociranosti u svetu koji pati od deficita pažnje, a više apologija radne etike zasnovane na povećanju intenziteta fokusa, praćena rigoroznim režimom treninga za transformaciju vašeg uma i navika kako biste podržali ovu veštinu. Autor vodi čitaoca na putovanje kroz nezaboravne priče - od Karla Junga koji gradi kamenu kulu u šumi da bi se usredsredio na svoj um, do pionira društvenih medija koji kupuje povratnu kartu poslovnom klasom do Tokija kako bi u vazduhu napisao knjigu bez ometanja — hrabro sugerišući da većina ozbiljnih profesionalaca treba da napusti društvene mreže te da iznova otkrije važnost dokolice.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter