Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Druga planina

Druga planina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Bruks


ISBN:

978-86-521-3747-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5722

Broj strana:

440

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svet nam govori da treba da sledimo samo svoje interese: uspeh u karijeri, visok status u društvu, posedovanje lepih stvari. To su ciljevi na našoj prvoj planini. Ali u nekom trenutku možemo otkriti da nam nije bitno šta nam drugi govore da treba da želimo. Počinjemo da želimo nešto što istinski vredi želeti, nešto uzvišenije.

To znači biti na drugoj planini.

Kakav je smisao izdići se iznad sebe i otkriti moralnu svrhu? Zaboraviti na nezavisnost i prigrliti toplinu odnosa s drugim ljudima? Ceniti bliskost, odanost, odgovornost i obavezivanje više od individualne slobode? U knjizi Druga planina Dejvid Bruks istražuje smisao i mogućnosti koje nam pruža uspon na drugu planinu i četiri zaveta koja tu dajemo: porodici, životnom pozivu, filozofiji i zajednici. Pisana nadahnuto, lično, poletno, knjiga će nam pomoći da otkrijemo kako zaista želimo da živimo i ka čemu težimo.

  • Prevodilac: Jelena Kosovac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svet nam govori da treba da sledimo samo svoje interese: uspeh u karijeri, visok status u društvu, posedovanje lepih stvari. To su ciljevi na našoj prvoj planini. Ali u nekom trenutku možemo otkriti da nam nije bitno šta nam drugi govore da treba da želimo. Počinjemo da želimo nešto što istinski vredi želeti, nešto uzvišenije. To znači biti na drugoj planini. Kakav je smisao izdići se iznad sebe i otkriti moralnu svrhu? Zaboraviti na nezavisnost i prigrliti toplinu odnosa s drugim ljudima? Ceniti bliskost, odanost, odgovornost i obavezivanje više od individualne slobode? U knjizi Druga planina Dejvid Bruks istražuje smisao i mogućnosti koje nam pruža uspon na drugu planinu i četiri zaveta koja tu dajemo: porodici, životnom pozivu, filozofiji i zajednici. Pisana nadahnuto, lično, poletno, knjiga će nam pomoći da otkrijemo kako zaista želimo da živimo i ka čemu težimo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter