Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Da, želim da smršam

Da, želim da smršam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03343-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5324

Broj strana:

224

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bolje prilike ne postoje, bolje prilike ćemo stvoriti kad odlučimo da loše i nezdrave navike zamenimo dobrim i zdravim.
Od sutra sam na dijeti. Od sutra ne jedem slatkiše. Od sutra ću početi da treniram. Koliko puta ste izgovorili neku od ovih rečenica, a posle samo sedam dana odustali ste od „najbolje verzije sebe“, jer ste se pomirili s tim da je „novo sutra“ ipak daleko? Posle petanest dana daleko postaje predaleko, a posle mesec dana ponovo se nalazite u začaranom krugu, i to sa nekoliko novih kilograma.Nakon svetskog u

speha u profesionalnom sportu i višedecenijskog iskustva u fitnesu i radu sa klijentima, Milan Jovanović Strongmen odlučio je da na stranicama ove knjige podeli sa vama svoje znanje i svoja zapažanja, i tako vam pomogne da postignete željene rezultate, ali i da živite kvalitetniji život.Nemojte više da čekate sledeći ponedeljak, Novu godinu ili pogodan trenutak. Uz ovu knjigu shvatićete gde grešite, razbićete sve mitove o mršavljenju i naučićete da je fizički izgled uvek odraz načina života.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bolje prilike ne postoje, bolje prilike ćemo stvoriti kad odlučimo da loše i nezdrave navike zamenimo dobrim i zdravim. Od sutra sam na dijeti. Od sutra ne jedem slatkiše. Od sutra ću početi da treniram. Koliko puta ste izgovorili neku od ovih rečenica, a posle samo sedam dana odustali ste od „najbolje verzije sebe“, jer ste se pomirili s tim da je „novo sutra“ ipak daleko? Posle petanest dana daleko postaje predaleko, a posle mesec dana ponovo se nalazite u začaranom krugu, i to sa nekoliko novih kilograma.Nakon svetskog u speha u profesionalnom sportu i višedecenijskog iskustva u fitnesu i radu sa klijentima, Milan Jovanović Strongmen odlučio je da na stranicama ove knjige podeli sa vama svoje znanje i svoja zapažanja, i tako vam pomogne da postignete željene rezultate, ali i da živite kvalitetniji život.Nemojte više da čekate sledeći ponedeljak, Novu godinu ili pogodan trenutak. Uz ovu knjigu shvatićete gde grešite, razbićete sve mitove o mršavljenju i naučićete da je fizički izgled uvek odraz načina života.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter