Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

A što ako je ovo raj?

A što ako je ovo raj?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-841-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6136

Broj strana:

240

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

KAKO SAM SE OSLOBODILA UVJERENJA KOJA SU ME SPUTAVALA
I USTINU POČELA ŽIVJETI

Zamislite što bi se dogodilo kad bi nas poučavali da surađujemo umjesto da se međusobno natječemo. Svijet bi bio potpuno drukčiji i vjerujem da bismo tada bili puno suosjećajniji, da bismo puno više poštovali i voljeli svoj planet, kao i sva živa bića koja obitavaju na njemu. - ANITA MOORJANI

Nakon iskustva blizu smrti koje je doživjela, a potom i opisala u svjetskoj uspješnici Ponovno rođena (V.B.Z., 2015.), Anita Moorjani dobro je upoznala istine skrivene s onu stranu uobičajenog znanja i prihvaćanja. Njezine spoznaje pomogle su joj da još jasnije shvati svoju sudbinu.

Jedna od tih istina odnosi se na razmatranje kulturalnih mitova koji prožimaju naš svakodnevni život. Prenoseći se s naraštaja na naraštaj, ti su mitovi rašireni i dominantni. Od uvjerenja da su žene slabiji spol, da je sebično voljeti sebe, da je u pravoj ljubavi sve dopušteno ili da žanjemo ono što smo posijali do ideje da uvijek moramo imati pozitivan stav, kulturalne mitove nerijetko prihvaćamo kao činjenice, a da ih i ne dovodimo u sumnju. Moorjani tvrdi kako je došlo vrijeme da ih propitamo, jer to nam može pomoći da razvijemo svoju pravu osobnost koja poznaje istinu.

U knjizi A što ako je ovo raj? Anita Moorjani istražuje uobičajene mitove u našem stvarnom životu, a istodobno iznosi primjere iz vlastitog života koji razotkrivaju laž skrivenu ispod površine. Tek kad se oslobodimo očekivanja i uvjerenja koja su posvuda oko nas, možemo istinski pristupiti životu kakav bismo trebali živjeti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

KAKO SAM SE OSLOBODILA UVJERENJA KOJA SU ME SPUTAVALA I USTINU POČELA ŽIVJETI Zamislite što bi se dogodilo kad bi nas poučavali da surađujemo umjesto da se međusobno natječemo. Svijet bi bio potpuno drukčiji i vjerujem da bismo tada bili puno suosjećajniji, da bismo puno više poštovali i voljeli svoj planet, kao i sva živa bića koja obitavaju na njemu. - ANITA MOORJANI Nakon iskustva blizu smrti koje je doživjela, a potom i opisala u svjetskoj uspješnici Ponovno rođena (V.B.Z., 2015.), Anita Moorjani dobro je upoznala istine skrivene s onu stranu uobičajenog znanja i prihvaćanja. Njezine spoznaje pomogle su joj da još jasnije shvati svoju sudbinu. Jedna od tih istina odnosi se na razmatranje kulturalnih mitova koji prožimaju naš svakodnevni život. Prenoseći se s naraštaja na naraštaj, ti su mitovi rašireni i dominantni. Od uvjerenja da su žene slabiji spol, da je sebično voljeti sebe, da je u pravoj ljubavi sve dopušteno ili da žanjemo ono što smo posijali do ideje da uvijek moramo imati pozitivan stav, kulturalne mitove nerijetko prihvaćamo kao činjenice, a da ih i ne dovodimo u sumnju. Moorjani tvrdi kako je došlo vrijeme da ih propitamo, jer to nam može pomoći da razvijemo svoju pravu osobnost koja poznaje istinu. U knjizi A što ako je ovo raj? Anita Moorjani istražuje uobičajene mitove u našem stvarnom životu, a istodobno iznosi primjere iz vlastitog života koji razotkrivaju laž skrivenu ispod površine. Tek kad se oslobodimo očekivanja i uvjerenja koja su posvuda oko nas, možemo istinski pristupiti životu kakav bismo trebali živjeti.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter