Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ponovno rođena - Moje putovanje od teške bolesti i iskustva blizu smrti do istinskog ozdravljenja

Ponovno rođena - Moje putovanje od teške bolesti i iskustva blizu smrti do istinskog ozdravljenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-689-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6137

Broj strana:

264

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga o fascinantnom ozdravljenju, osobnoj veličanstvenosti i nebeskom kraljevstvu koja potvrđuje da smo svi mi duhovna bića s ljudskim iskustvom... i da smo svi jedno!

„Mogla sam odabrati hoću se vratiti… ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto…“

„Ponovno rođena“ nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom – iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a u njezinu tijelu više nije bilo ni traga zloćudnim stanicama!

Anita Moorjani pripovijeda nam o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima koji su je prikovali za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Fascinantno i dirljivo iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život i danas je sve što radi prožeto dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila na „drugom svijetu“.

Kao pripadnica tradicionalne hinduske obitelji u većinski kineskom i britanskom društvu, Anita Moorjani od djetinjstva je bila razapeta između svoje i kulture i vjere sredine u kojoj je živjela. Godinama je pokušavala krivotvoriti vlastiti put kako bi ispunila tuđa očekivanja, a zahvaljujući prosvjetljenju koje je doživjela u drugoj dimenziji spoznala je da ima moć izliječiti se sama i da u svemiru postoje čuda za koja prije nije znala.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga o fascinantnom ozdravljenju, osobnoj veličanstvenosti i nebeskom kraljevstvu koja potvrđuje da smo svi mi duhovna bića s ljudskim iskustvom... i da smo svi jedno! „Mogla sam odabrati hoću se vratiti… ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto…“ „Ponovno rođena“ nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom – iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a u njezinu tijelu više nije bilo ni traga zloćudnim stanicama! Anita Moorjani pripovijeda nam o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima koji su je prikovali za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Fascinantno i dirljivo iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život i danas je sve što radi prožeto dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila na „drugom svijetu“. Kao pripadnica tradicionalne hinduske obitelji u većinski kineskom i britanskom društvu, Anita Moorjani od djetinjstva je bila razapeta između svoje i kulture i vjere sredine u kojoj je živjela. Godinama je pokušavala krivotvoriti vlastiti put kako bi ispunila tuđa očekivanja, a zahvaljujući prosvjetljenju koje je doživjela u drugoj dimenziji spoznala je da ima moć izliječiti se sama i da u svemiru postoje čuda za koja prije nije znala.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter