Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe

Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789532463743

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7902

Broj strana:

221

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

75,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

JEDINI NAČIN DA POSTANETE VOĐA JE DA SE POČNETE PONAŠATI POPUT VOĐE. STOGA, ŠTO ČEKATE?


Herminia Ibarra – stručnjakinja za profesionalni razvoj i razvoj vođenja i ugledna profesorica na INSEAD-u, vodećoj međunarodnoj poslovnoj školi – pokazuje kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju.

Ibarra uobičajenu filozofiju „prvo razmisli pa onda djeluj” preokreće tvrdeći da će vam navedene tri strategije omogućiti da učite kroz djelovanje i povećati ono što ona naziva „izvidom” – dragocjenu vanjsku perspektivu koju stječete izravnim iskustvima I eksperimentiranjem. Za razliku od uvida, izvid će vam pomoći da promijenite način na koji kao vođa razmišljate: o tome kakav je posao važan, kako trebate ulagati svoje vrijeme, koji su odnosi važni za informiranje i podupiranje vašeg vođenja i zašto te, u konačnici, tko želite postati.

S pomoću samoprocjena i praktičnih savjeta za utvrđivanje vaših gorućih izazova u pogledu vođenja, ova će vam knjiga pomoći da izradite plan djelovanja kako biste postali bolji vođa i doveli svoju karijeru na višu razinu. Vrijeme je da počnete učiti kroz djelovanje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

JEDINI NAČIN DA POSTANETE VOĐA JE DA SE POČNETE PONAŠATI POPUT VOĐE. STOGA, ŠTO ČEKATE? Herminia Ibarra – stručnjakinja za profesionalni razvoj i razvoj vođenja i ugledna profesorica na INSEAD-u, vodećoj međunarodnoj poslovnoj školi – pokazuje kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju. Ibarra uobičajenu filozofiju „prvo razmisli pa onda djeluj” preokreće tvrdeći da će vam navedene tri strategije omogućiti da učite kroz djelovanje i povećati ono što ona naziva „izvidom” – dragocjenu vanjsku perspektivu koju stječete izravnim iskustvima I eksperimentiranjem. Za razliku od uvida, izvid će vam pomoći da promijenite način na koji kao vođa razmišljate: o tome kakav je posao važan, kako trebate ulagati svoje vrijeme, koji su odnosi važni za informiranje i podupiranje vašeg vođenja i zašto te, u konačnici, tko želite postati. S pomoću samoprocjena i praktičnih savjeta za utvrđivanje vaših gorućih izazova u pogledu vođenja, ova će vam knjiga pomoći da izradite plan djelovanja kako biste postali bolji vođa i doveli svoju karijeru na višu razinu. Vrijeme je da počnete učiti kroz djelovanje.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter