Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Poljubac leptira

Poljubac leptira

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: James Lyon


ISBN:

978-9958-30-221-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M2438

Broj strana:

440

Težina:

430 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Harizmatični profesor istorije Marko Slatina iz Kalifornije i pismo nepoznatog čoveka na samrti iz Novog Sada iznenada će odvesti Stivena Robertsa u lavirint ratnog vihora na Balkanu: neplanirano istraživanje, na tragu duboko zakopane tajne Svetog apostolskog rimskog cara, davno zaboravljeno zlo koje će ponovo biti probuđeno i ljubav koja prkosi večnoj smrti...

Zaboravljena legenda o 12 vampira i njihovom nestalom vođi nenadano će prerasti u očajničku potragu za misterioznim rukopisom koji je izgubljeni ključ za vrata spasa. Gde je granica zla? Ko mu se može suprotstaviti? Kolika je cena velike ljubavi?

Put ka istini je težak, on vodi od sunčane Kalifornije, preko Budimpešte, Beograda i Beča do Srebrenice, Hvara, Venecije, i suočava Stivena sa mnogim demonima, uključujući i sopstvene. Poljubac leptira uzbudljiv je triler o običnim ljudima u neobičnim i teškim vremenima koji snagom volje i svesnim odlukama da se bore za dobro a protiv zla vraćaju veru u humanost.

  • Originalni naziv: Kiss of the Butterfly...
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Harizmatični profesor istorije Marko Slatina iz Kalifornije i pismo nepoznatog čoveka na samrti iz Novog Sada iznenada će odvesti Stivena Robertsa u lavirint ratnog vihora na Balkanu: neplanirano istraživanje, na tragu duboko zakopane tajne Svetog apostolskog rimskog cara, davno zaboravljeno zlo koje će ponovo biti probuđeno i ljubav koja prkosi večnoj smrti... Zaboravljena legenda o 12 vampira i njihovom nestalom vođi nenadano će prerasti u očajničku potragu za misterioznim rukopisom koji je izgubljeni ključ za vrata spasa. Gde je granica zla? Ko mu se može suprotstaviti? Kolika je cena velike ljubavi? Put ka istini je težak, on vodi od sunčane Kalifornije, preko Budimpešte, Beograda i Beča do Srebrenice, Hvara, Venecije, i suočava Stivena sa mnogim demonima, uključujući i sopstvene. Poljubac leptira uzbudljiv je triler o običnim ljudima u neobičnim i teškim vremenima koji snagom volje i svesnim odlukama da se bore za dobro a protiv zla vraćaju veru u humanost.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter