Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Pokazat ću ti da mislim na tebe

Pokazat ću ti da mislim na tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-8008-88-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D0388

Broj strana:

24

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Karlo u vrtiću ima dva najbolja prijatelja, Davida i Petra. Jednoga dana Petar nije došao u vrtić jer je bio bolestan. Karlo je puno mislio na njega, nedostajalo mu je igrati se s Petrom i suosjećao je s njime. Baš mu je bilo teško zato što je Petru teško. Jedna mu je pčelica dala dobru ideju da pokaže Petru da misli na njega. Karlo je nacrtao crtež i odnio mu ga doma na putu iz vrtića. Obojici je odmah bilo lakše i jedva su čekali ponovno se vidjeti i igrati u vrtiću.

Slikovnica se bavi takozvanom ponašajnom empatijom koja se odnosi na postupke kojima drugoj strani pokazujemo da ju razumijemo, osjetimo te da želimo učiniti nešto za njezinu dobrobit.

Ponašajnom empatijom opisuju se oni postupci kojima drugoj strani pokazujemo da ju razumijemo, osjetimo te da želimo učiniti nešto za njezinu dobrobit. Najčešće posljedica bude neki oblik prosocijalnog ponašanja, kao što je pomaganje, dijeljenje s drugim, pružanje utjehe ili brižnosti prema drugome. Ono može biti usmjereno prema pojedincu ili skupini pojedinaca, a potaknuto je vlastitom željom.

Kroz jednostavnu priču djeca će razvijati ponašajnu empatiju na način da usvajaju prosocijalna ponašanja kao što je pomaganje, dijeljenje s drugim, pružanje utjehe ili brižnosti prema drugome. Slikovnica ima i dodatak sa savjetima za odgojitelje, roditelje i skrbnike.

  • Edicija: Za dob 4-7 godina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Karlo u vrtiću ima dva najbolja prijatelja, Davida i Petra. Jednoga dana Petar nije došao u vrtić jer je bio bolestan. Karlo je puno mislio na njega, nedostajalo mu je igrati se s Petrom i suosjećao je s njime. Baš mu je bilo teško zato što je Petru teško. Jedna mu je pčelica dala dobru ideju da pokaže Petru da misli na njega. Karlo je nacrtao crtež i odnio mu ga doma na putu iz vrtića. Obojici je odmah bilo lakše i jedva su čekali ponovno se vidjeti i igrati u vrtiću. Slikovnica se bavi takozvanom ponašajnom empatijom koja se odnosi na postupke kojima drugoj strani pokazujemo da ju razumijemo, osjetimo te da želimo učiniti nešto za njezinu dobrobit. Ponašajnom empatijom opisuju se oni postupci kojima drugoj strani pokazujemo da ju razumijemo, osjetimo te da želimo učiniti nešto za njezinu dobrobit. Najčešće posljedica bude neki oblik prosocijalnog ponašanja, kao što je pomaganje, dijeljenje s drugim, pružanje utjehe ili brižnosti prema drugome. Ono može biti usmjereno prema pojedincu ili skupini pojedinaca, a potaknuto je vlastitom željom. Kroz jednostavnu priču djeca će razvijati ponašajnu empatiju na način da usvajaju prosocijalna ponašanja kao što je pomaganje, dijeljenje s drugim, pružanje utjehe ili brižnosti prema drugome. Slikovnica ima i dodatak sa savjetima za odgojitelje, roditelje i skrbnike.

Dodatne informacije

Izdavač Evenio
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter