Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Pohod - Novak Đoković

Pohod - Novak Đoković

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Karol Bušar


ISBN:

978-86-10-02158-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8463

Broj strana:

288

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Karijera Novaka Đokovića je priča o uspehu. Njegova konačna pobeda na Rolan Garosu je priča o trijumfu unutar trijumfa. Došla je uz mnogo bola, suza, nesigurnosti, preispitivanja i prolivenog znoja. Za Novaka je to bio veoma važan pohod, okončan pobedom. Kako je uspeo da se povrati? Kako je uspeo da se otrese svih onih demona koji su mu se neprekidno vraćali?

Kada je 2016. godine osvojio Rolan Garos, Novak Đoković je postao legenda tenisa. Nakon desetogodišnje ofanzive, najzad je podigao trofej Otvorenog prvenstva Francuske, a ta pobeda bila je samo kulminacija jednog od najimpresivnijih perioda dominacije u istoriji. Nijedan teniser za četrdeset sedam godina nije osvojio sva četiri grend slema zaredom. U verovatno najtežoj eri ove igre, Novak je postigao nemoguće, i to nakon što je gvozdenom rukom vladao čitavom sezonom. Kako odoleti takvoj priči?

  • Originalni naziv: The Quest: Novak Djokovic...
  • Prevodilac: Aljoša Molnar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Karijera Novaka Đokovića je priča o uspehu. Njegova konačna pobeda na Rolan Garosu je priča o trijumfu unutar trijumfa. Došla je uz mnogo bola, suza, nesigurnosti, preispitivanja i prolivenog znoja. Za Novaka je to bio veoma važan pohod, okončan pobedom. Kako je uspeo da se povrati? Kako je uspeo da se otrese svih onih demona koji su mu se neprekidno vraćali? Kada je 2016. godine osvojio Rolan Garos, Novak Đoković je postao legenda tenisa. Nakon desetogodišnje ofanzive, najzad je podigao trofej Otvorenog prvenstva Francuske, a ta pobeda bila je samo kulminacija jednog od najimpresivnijih perioda dominacije u istoriji. Nijedan teniser za četrdeset sedam godina nije osvojio sva četiri grend slema zaredom. U verovatno najtežoj eri ove igre, Novak je postigao nemoguće, i to nakon što je gvozdenom rukom vladao čitavom sezonom. Kako odoleti takvoj priči?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter