Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Pogodi ko sam

Pogodi ko sam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00947-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4119

Broj strana:

294

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dok se smrt i nasilje nadvijaju nad gradom u kojem zemaljski zakoni ne važe, detektiv Maklejn moraće da zakorači u neobjašnjivu misteriju. Jedino ako prihvati neverovatnu činjenicu da je drevno zlo pušteno na slobodu, biće u stanju da ga zaustavi.

Edinburška policija opravdano će biti zadovoljna kada za manje od dvadeset četiri časa bude pronađen ubica uglednog gradskog biznismena – počinilac je presudio sam sebi i tako ih poštedeo istrage i suđenja. Međutim, monstruozni čin koji se odigrao nad sličnom žrtvom nekoliko dana kasnije, baciće potpuno novo svetlo na slučaj.

Detektiv Entoni Maklejn počinje da sumnja u povezanost između ovih ubistava, samoubistava počinilaca i ritualnog ubistva devojke pronađene u podrumu jedne stare vile. Ista imena isplivala su na površinu, klupko se polako odmotava, ali on ne može da pronađe niti koje ih povezuju. Dok sve dublje zalazi u mračan splet okolnosti i dokaza, doći će na prag samog rešenja, ali će se tu i zaustaviti. Da li je moguće da neko neobjašnjivo zlo hara njegovim gradom, i ako je zaista tako, kako će uspeti da mu stane na put?

  • Originalni naziv: Natural Causes
  • Prevodilac: Lazar Milić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dok se smrt i nasilje nadvijaju nad gradom u kojem zemaljski zakoni ne važe, detektiv Maklejn moraće da zakorači u neobjašnjivu misteriju. Jedino ako prihvati neverovatnu činjenicu da je drevno zlo pušteno na slobodu, biće u stanju da ga zaustavi. Edinburška policija opravdano će biti zadovoljna kada za manje od dvadeset četiri časa bude pronađen ubica uglednog gradskog biznismena – počinilac je presudio sam sebi i tako ih poštedeo istrage i suđenja. Međutim, monstruozni čin koji se odigrao nad sličnom žrtvom nekoliko dana kasnije, baciće potpuno novo svetlo na slučaj. Detektiv Entoni Maklejn počinje da sumnja u povezanost između ovih ubistava, samoubistava počinilaca i ritualnog ubistva devojke pronađene u podrumu jedne stare vile. Ista imena isplivala su na površinu, klupko se polako odmotava, ali on ne može da pronađe niti koje ih povezuju. Dok sve dublje zalazi u mračan splet okolnosti i dokaza, doći će na prag samog rešenja, ali će se tu i zaustaviti. Da li je moguće da neko neobjašnjivo zlo hara njegovim gradom, i ako je zaista tako, kako će uspeti da mu stane na put?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter