Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Podvođena

Podvođena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sophie Hayes


ISBN:

978-86-521-1051-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8404

Broj strana:

269

Težina:

384 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zastrašujuća ispovijest mlade Engleskinje primorane na prostituciju.

Kao da sam bila zarobljena u užasnom, bezumnom, beskrajnom snu, gde ništa nije imalo smisla, a sve što se dešavalo bilo je neočekivano i neobjašnjivo.

Godinama je bio njen prijatelj. Govorio joj je da je voli. A onda je shvatila da ga uopšte ne poznaje... Kada joj se činilo da se čitav njen život raspada, Engleskinja Sofi je bila zahvalna što za prijatelja ima Albanca Kasa, koji je uviek bio spreman da je sasluša i preko telefona rado ponudi utehu i savjet. Očeva hladnoća i odbojnost prema njoj usadili su u Sofi duboko nepovjerenje prema muškarcima. Postepeno, Kas joj je pomogao da vjeruje da postoji bar jedan kome je do nje iskreno stalo. Ali, bila je to njena velika greška.

Kada je Sofi otišla u Italiju da posjeti Kasa bio je nježan i brižan, kao i uvijek. Ali tri dana po njenom dolasku, sve se izmijenilo. Njegove oči bile su hladne dok joj je objašnjavao šta od nje očekuje da uradi „iz ljubavi“. Uskoro se Sofina zbunjenost pretvorila u strah kada je tukao, vikao na nju i prijetio da će ubiti njenu mlađu braću ako ne uradi ono što joj je rečeno...da prodaje svoje tijelo na ulicama da bi otplatila Kasove dugove.

Izložena Kasovom verbalnom, mentalnom i fizičkom zlostavljanju, mislila je da nikada neće pobjeći. A onda, kada je jednog dana primljena u bolnicu zbog bolova u stomaku - i znajući da će je Kas ubiti ako sazna - usudila se da telefonira svojoj majci.

Ko će prvi stići do nje?

  • Originalni naziv: Trafficked
  • Prevodilac: Sanja Stijović Mićković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zastrašujuća ispovijest mlade Engleskinje primorane na prostituciju. Kao da sam bila zarobljena u užasnom, bezumnom, beskrajnom snu, gde ništa nije imalo smisla, a sve što se dešavalo bilo je neočekivano i neobjašnjivo. Godinama je bio njen prijatelj. Govorio joj je da je voli. A onda je shvatila da ga uopšte ne poznaje... Kada joj se činilo da se čitav njen život raspada, Engleskinja Sofi je bila zahvalna što za prijatelja ima Albanca Kasa, koji je uviek bio spreman da je sasluša i preko telefona rado ponudi utehu i savjet. Očeva hladnoća i odbojnost prema njoj usadili su u Sofi duboko nepovjerenje prema muškarcima. Postepeno, Kas joj je pomogao da vjeruje da postoji bar jedan kome je do nje iskreno stalo. Ali, bila je to njena velika greška. Kada je Sofi otišla u Italiju da posjeti Kasa bio je nježan i brižan, kao i uvijek. Ali tri dana po njenom dolasku, sve se izmijenilo. Njegove oči bile su hladne dok joj je objašnjavao šta od nje očekuje da uradi „iz ljubavi“. Uskoro se Sofina zbunjenost pretvorila u strah kada je tukao, vikao na nju i prijetio da će ubiti njenu mlađu braću ako ne uradi ono što joj je rečeno...da prodaje svoje tijelo na ulicama da bi otplatila Kasove dugove. Izložena Kasovom verbalnom, mentalnom i fizičkom zlostavljanju, mislila je da nikada neće pobjeći. A onda, kada je jednog dana primljena u bolnicu zbog bolova u stomaku - i znajući da će je Kas ubiti ako sazna - usudila se da telefonira svojoj majci. Ko će prvi stići do nje?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter