Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pod suncem Toskane

Pod suncem Toskane

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Frances Mayes


ISBN:

978-953-220-188-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5538

Broj strana:

291

Težina:

293 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako raj postoji, onda on zasigurno izgleda kao unutrašnji dio najpoetičnije talijanske pokrajine Toskane.

Frances Mayes, sveučilišna profesorica i publicistkinja dugo je vremena bila uvjerena u to, a tada joj se nakon ljeta provedenih u vikendicama diljem tog pitoresknog kraja pružila prilika da kupi predivnu staru kuću imenom Bramasole.

Bilježnica koja joj je služila kao dnevnik prvih talijanskih godina, deset godina poslije postala je knjiga Pod suncem Toskane, opis njezinih toskanskih zadovoljstava.

Uređenje pa dogradnja kuće, preobrazba zapuštenog vrta u njegovu izvornu funkciju maslinika, otkrivanje mnogobrojnih veza između hrane i kulture samo su okvir užitka učenja kako živjeti u drugoj kulturi i drugačijom kvalitetom života. Kuća je polako oživjela, njezina želja za suncem uslišana je, zapuštene masline počele su cvasti i donositi plodove, a vitica loze iz koje niče mladica metafora je za život koji se mora s vremena na vrijeme promijeniti, želimo li učiniti korak naprijed u svom načinu razmišljanja.
Cortona, San Gimignano, Siena, Volterra i Firenca, toskanski kulturni dragulji, brdašca okupana suncem poput onog na dječjim crtežima, okolica s ubavim seoskim romaničkim crkvicama i strmim vinogradskim puteljcima najljepši su scenarij koji možete zamisliti, a spoznaja koliko je Italija korjenito drugačija i posebna, posve će vas očarati.

  • Originalni naziv: Pod suncem Toskane
  • Prevodilac: Božica Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako raj postoji, onda on zasigurno izgleda kao unutrašnji dio najpoetičnije talijanske pokrajine Toskane. Frances Mayes, sveučilišna profesorica i publicistkinja dugo je vremena bila uvjerena u to, a tada joj se nakon ljeta provedenih u vikendicama diljem tog pitoresknog kraja pružila prilika da kupi predivnu staru kuću imenom Bramasole. Bilježnica koja joj je služila kao dnevnik prvih talijanskih godina, deset godina poslije postala je knjiga Pod suncem Toskane, opis njezinih toskanskih zadovoljstava. Uređenje pa dogradnja kuće, preobrazba zapuštenog vrta u njegovu izvornu funkciju maslinika, otkrivanje mnogobrojnih veza između hrane i kulture samo su okvir užitka učenja kako živjeti u drugoj kulturi i drugačijom kvalitetom života. Kuća je polako oživjela, njezina želja za suncem uslišana je, zapuštene masline počele su cvasti i donositi plodove, a vitica loze iz koje niče mladica metafora je za život koji se mora s vremena na vrijeme promijeniti, želimo li učiniti korak naprijed u svom načinu razmišljanja. Cortona, San Gimignano, Siena, Volterra i Firenca, toskanski kulturni dragulji, brdašca okupana suncem poput onog na dječjim crtežima, okolica s ubavim seoskim romaničkim crkvicama i strmim vinogradskim puteljcima najljepši su scenarij koji možete zamisliti, a spoznaja koliko je Italija korjenito drugačija i posebna, posve će vas očarati.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter