Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Počni sa zašto - Kako veliki lideri razmišljaju i inspirišu svoje okruženje

Počni sa zašto - Kako veliki lideri razmišljaju i inspirišu svoje okruženje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Simon Sinek


ISBN:

978-86-89203-15-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M6449

Broj strana:

234

Težina:

293 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Simon Sinek je trenutno jedan od najtraženijih govornika na svetu. Njegov govor na video platformi TED je drugi najgledaniji svih vremena, sa preko 24 miliona pregleda.

Razlog za sve ovo je taj što Sinekova otkrića imaju neverovatan uticaj na uspeh bilo koje organizacije. On je primetio jednu veoma važnu stvar: često smo toliko opterećeni time ŠTA radimo i KAKO to radimo, da često zaboravimo ZAŠTO to radimo. Ako izgubimo iz vida taj krucijalni razlog, izgubićemo moć da budemo lideri i, što je još važnije, da inspirišemo one oko nas.

U ovoj knjizi Simon Sinek očiglednim i neumoljivim primerima pokazuje šta je zajedničko Eplu, pokretu za ljudska prava Martina Lutera Kinga, vazduhoplovstvu SAD i braći Rajt – oni nikada iz vida nisu gubili svoje ZAŠTO, koje im je omogućavalo da inspirišu ljude oko sebe da rade ono što njih inspiriše. Jer, kako Sinek kaže, znanje se uvek može steći, ali jaka i iskrena inspiracija je najbolji put do stabilnog uspeha.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Simon Sinek je trenutno jedan od najtraženijih govornika na svetu. Njegov govor na video platformi TED je drugi najgledaniji svih vremena, sa preko 24 miliona pregleda. Razlog za sve ovo je taj što Sinekova otkrića imaju neverovatan uticaj na uspeh bilo koje organizacije. On je primetio jednu veoma važnu stvar: često smo toliko opterećeni time ŠTA radimo i KAKO to radimo, da često zaboravimo ZAŠTO to radimo. Ako izgubimo iz vida taj krucijalni razlog, izgubićemo moć da budemo lideri i, što je još važnije, da inspirišemo one oko nas. U ovoj knjizi Simon Sinek očiglednim i neumoljivim primerima pokazuje šta je zajedničko Eplu, pokretu za ljudska prava Martina Lutera Kinga, vazduhoplovstvu SAD i braći Rajt – oni nikada iz vida nisu gubili svoje ZAŠTO, koje im je omogućavalo da inspirišu ljude oko sebe da rade ono što njih inspiriše. Jer, kako Sinek kaže, znanje se uvek može steći, ali jaka i iskrena inspiracija je najbolji put do stabilnog uspeha.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter