Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Pobedila sam rak

Pobedila sam rak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-82363-59-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K4844

Broj strana:

184

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga opisuje moju borbu sa rakom, gorčinu, bol, nadu i vjeru u mogućnost izlječenja i povratak normalnom životu.

...Kako si mogla da dovedeš sebe u tako kritično stanje? To je rak! Nema sumnje da je maligni, već je u metastazi!

...Ne znam, ne znam, ne znam šta će biti, ne znam šta može da se uradi. Iz ovoga se vidi da ti nije preostalo mnogo života! ...Odjednom je među mislima i slikama počela da se javlja neka precizna misao, gotovo krik: Stani, stani, Marijana! Šta radiš? Šta se sa tobom događa? Ovo nije taj put! Ne gubi vrijeme! Moraš da pobediš ovu bolest! Uhvatila sam se za tu nadu, počela sam da tražim spas, sama sebe pitajući: Kako to učiniti? Odakle početi? Šta može da pobedi rak?

...Htjela sam da vidim kako izgleda žena sa jednom dojkom. Taj prizor nikada neću zaboraviti. Bio je to za mene pravi šok - nešto nenormalno, neprirodno. Gledajući takav invaliditet, od prvog trena nisam mogla da prihvatim sebe u takvom stanju. Nisam ništa rekla ali sam u mislima neprestano ponavljala: Ovo je strašno! Ovo je užasno! Ovo je zaista invaliditet! Ovo nije za mene! Nikada! Nikada! Moram da ostanem čitava, onakva kakva sam, do kraja života.

Sjedeći za večerom, sve vreme sam bila pod utiskom toga, ponavljala sam sebi u mislima: Ne, ne, ovo nije za mene. Mora da postoji nekakav izlaz iz ove bolesti! Moram da ostanem zdrava i čitava! MORAM! MORAM! MORAM!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga opisuje moju borbu sa rakom, gorčinu, bol, nadu i vjeru u mogućnost izlječenja i povratak normalnom životu. ...Kako si mogla da dovedeš sebe u tako kritično stanje? To je rak! Nema sumnje da je maligni, već je u metastazi! ...Ne znam, ne znam, ne znam šta će biti, ne znam šta može da se uradi. Iz ovoga se vidi da ti nije preostalo mnogo života! ...Odjednom je među mislima i slikama počela da se javlja neka precizna misao, gotovo krik: Stani, stani, Marijana! Šta radiš? Šta se sa tobom događa? Ovo nije taj put! Ne gubi vrijeme! Moraš da pobediš ovu bolest! Uhvatila sam se za tu nadu, počela sam da tražim spas, sama sebe pitajući: Kako to učiniti? Odakle početi? Šta može da pobedi rak? ...Htjela sam da vidim kako izgleda žena sa jednom dojkom. Taj prizor nikada neću zaboraviti. Bio je to za mene pravi šok - nešto nenormalno, neprirodno. Gledajući takav invaliditet, od prvog trena nisam mogla da prihvatim sebe u takvom stanju. Nisam ništa rekla ali sam u mislima neprestano ponavljala: Ovo je strašno! Ovo je užasno! Ovo je zaista invaliditet! Ovo nije za mene! Nikada! Nikada! Moram da ostanem čitava, onakva kakva sam, do kraja života. Sjedeći za večerom, sve vreme sam bila pod utiskom toga, ponavljala sam sebi u mislima: Ne, ne, ovo nije za mene. Mora da postoji nekakav izlaz iz ove bolesti! Moram da ostanem zdrava i čitava! MORAM! MORAM! MORAM!

Dodatne informacije

Izdavač Prometej
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter