Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Plivanje: anatomija - Ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Plivanje: anatomija - Ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ian McLeod


ISBN:

978-867-478-125-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2238

Broj strana:

191

Težina:

501 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Saznajte kako da postignete snažniji start, eksplozivnije okrete i bolje prolazno vrijeme!

Knjiga Plivanje: anatomija naučiće vas na koji način možete da poboljšate sportska postignuća time što ćete unaprijediti snagu mišića i optimizovati efikasnost svakog zaveslaja.

U knjizi Plivanje: anatomija opisane su 74 najefikasnije vježbe za plivače, a uz svaku je dat detaljan opis za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji, na kojoj su oblježeni angažovani mišići.

U knjizi Plivanje: anatomija možete naći više od pukog opisivanja vježbi, jer vas autor stalno navodi da zamislite sebe kako startujete sa startnih blokova, kako se nalazite u vodi, ili se upravo takmičite. Ilustracije obuhvataju prikaze startova, okreta i zaveslaja u sve četiri takmičarske plivačke discipline (slobodni stil, prsni stil, leđni stil i delfin stil) da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vježbu možete da povežete sa poboljšanjem plivačkih postignuća.
Takođe ćete naučiti da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične grupe mišića, poboljšali položaj tijela u vodi i minimalizovali rizik od pojave uobičajenih plivačkih povreda. Najbolje je to što ćete naučiti da integrišete opisane vježbe i osmislite trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva.
Bez obzira na to da li trenirate za takmičenje u disciplini sprint na 50 metara slobodnim stilom ili za plivačku etapu triatlona, knjiga Plivanje: anatomija omogućiće vam da u vodu uskočite spremni da ostvarite svaki zadati cilj.

  • Originalni naziv: Swimming Anatomy
  • Prevodilac: Romina Halilović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x237
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Saznajte kako da postignete snažniji start, eksplozivnije okrete i bolje prolazno vrijeme! Knjiga Plivanje: anatomija naučiće vas na koji način možete da poboljšate sportska postignuća time što ćete unaprijediti snagu mišića i optimizovati efikasnost svakog zaveslaja. U knjizi Plivanje: anatomija opisane su 74 najefikasnije vježbe za plivače, a uz svaku je dat detaljan opis za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji, na kojoj su oblježeni angažovani mišići. U knjizi Plivanje: anatomija možete naći više od pukog opisivanja vježbi, jer vas autor stalno navodi da zamislite sebe kako startujete sa startnih blokova, kako se nalazite u vodi, ili se upravo takmičite. Ilustracije obuhvataju prikaze startova, okreta i zaveslaja u sve četiri takmičarske plivačke discipline (slobodni stil, prsni stil, leđni stil i delfin stil) da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vježbu možete da povežete sa poboljšanjem plivačkih postignuća. Takođe ćete naučiti da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične grupe mišića, poboljšali položaj tijela u vodi i minimalizovali rizik od pojave uobičajenih plivačkih povreda. Najbolje je to što ćete naučiti da integrišete opisane vježbe i osmislite trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva. Bez obzira na to da li trenirate za takmičenje u disciplini sprint na 50 metara slobodnim stilom ili za plivačku etapu triatlona, knjiga Plivanje: anatomija omogućiće vam da u vodu uskočite spremni da ostvarite svaki zadati cilj.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter