Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Plima sećanja

Plima sećanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00948-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M8863

Broj strana:

342

Težina:

326 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Žestoka priča o osveti i strasti čiji će vam šokantni zapleti držati pažnju do samog kraja.

U glamuroznom okruženju samog srca Londona, članovi ugledne plemićke porodice žive kao u bajci. Nemilosrdna Aleksija okružena je ljubavlju svog supruga od kojeg dobija bezuslovnu zaštitu i podršku, i uživa u moći da sve drži pod kontrolom i upravlja tuđim životima. Ali uspeh sa sobom uvek donosi žrtvu. Njihova ćerka Roksi ostaje invalid posle pokušaja samoubistva i krivi majku za upropašćen život, a sin Majkl suludo rizikuje da uništi posao, porodično ime i tradiciju.

Ispod maske savršenog života, prljave političke igre i sahranjene tajne prelepe Aleksije prete da unište sve što je stekla. Budi se uspavani gnev duhova prošlosti, stare mržnje ponovo se rasplamsavaju, a Aleksija je u opasnosti da izgubi moć, porodicu, čak i sopstveni život.

Kroz sudar prošlosti i budućnosti, uzbudljiva priča proverenog majstora vodi čitaoca iz raskošnih salona londonskog visokog društva pravo do ivice najdubljeg ponora.

  • Originalni naziv: The Tides of Memory
  • Prevodilac: Nataša Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Žestoka priča o osveti i strasti čiji će vam šokantni zapleti držati pažnju do samog kraja. U glamuroznom okruženju samog srca Londona, članovi ugledne plemićke porodice žive kao u bajci. Nemilosrdna Aleksija okružena je ljubavlju svog supruga od kojeg dobija bezuslovnu zaštitu i podršku, i uživa u moći da sve drži pod kontrolom i upravlja tuđim životima. Ali uspeh sa sobom uvek donosi žrtvu. Njihova ćerka Roksi ostaje invalid posle pokušaja samoubistva i krivi majku za upropašćen život, a sin Majkl suludo rizikuje da uništi posao, porodično ime i tradiciju. Ispod maske savršenog života, prljave političke igre i sahranjene tajne prelepe Aleksije prete da unište sve što je stekla. Budi se uspavani gnev duhova prošlosti, stare mržnje ponovo se rasplamsavaju, a Aleksija je u opasnosti da izgubi moć, porodicu, čak i sopstveni život. Kroz sudar prošlosti i budućnosti, uzbudljiva priča proverenog majstora vodi čitaoca iz raskošnih salona londonskog visokog društva pravo do ivice najdubljeg ponora.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter