Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Plavi dim

Plavi dim

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-7710-605-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3151

Broj strana:

408

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Plavi dim priča je o iskonskom strahu, trijumfu ljudskog duha i sponama koje nas vezuju u teškim vremenima.

Požar u porodičnoj piceriji zauvijek je promijenio život mlade Rine Hejl. Prijatelji i komšije pomoći će Hejlovima da ponovo započnu posao, vlasti će uhapsiti zločinca, ali Rina nikada neće moći da se otrgne ljepoti i razornoj moći vatre, a ovo iskustvo nepovratno će oblikovati njenu sudbinu i ona će postati istražitelj požara.

Međutim, nije samo Rina fascinirana plamenom. Još neko je opsjednut njegovom moći i želi da ga upotrijebi za proračunatu, paklenu osvetu....

Kada Rina bude postala dio policijske jedinice za paljevine, učiniće joj se da je profesionalno mnogo ispunjenija nego na ljubavnom planu, sve dok ne upozna Boa Gudnajta, koji će se zaljubiti u nju. Dok pokušava da razriješi misteriju tajanstvenih poziva koji je upućuju na zločine po čitavom gradu, mržnja koja je usmjerena ka njoj pretvoriće se u najgori požar koji je ikad vidjela.

  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Plavi dim priča je o iskonskom strahu, trijumfu ljudskog duha i sponama koje nas vezuju u teškim vremenima. Požar u porodičnoj piceriji zauvijek je promijenio život mlade Rine Hejl. Prijatelji i komšije pomoći će Hejlovima da ponovo započnu posao, vlasti će uhapsiti zločinca, ali Rina nikada neće moći da se otrgne ljepoti i razornoj moći vatre, a ovo iskustvo nepovratno će oblikovati njenu sudbinu i ona će postati istražitelj požara. Međutim, nije samo Rina fascinirana plamenom. Još neko je opsjednut njegovom moći i želi da ga upotrijebi za proračunatu, paklenu osvetu.... Kada Rina bude postala dio policijske jedinice za paljevine, učiniće joj se da je profesionalno mnogo ispunjenija nego na ljubavnom planu, sve dok ne upozna Boa Gudnajta, koji će se zaljubiti u nju. Dok pokušava da razriješi misteriju tajanstvenih poziva koji je upućuju na zločine po čitavom gradu, mržnja koja je usmjerena ka njoj pretvoriće se u najgori požar koji je ikad vidjela.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter