Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Planina izazova- Zavrti i preživi (Igra u knjizi)

Planina izazova- Zavrti i preživi (Igra u knjizi)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-62163-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7466

Broj strana:

64

Težina:

1263 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga pustolovina vodi vas kroz brojne izazove koje skriva ledena i opasna planina. Na stranicama se nalaze krugovi za kolo koje trebate zavrtiti i doznati svoju sudbinu. Kolo određuje vaš daljnji tijek puta kroz planinu.
Nakon neočekivanog pada helikoptera nađete se potpuno sami u divljini gdje vam prijete razne opsanosti: mećava, lavina, odroni, smrzavanje, divlje životinje, pucanje leda, podivljala rijeka, ledenjaci.
Djed je prije puta poslao pismo sa savjetima što ponijeti u ruksaku: vreću za spavanje, planinarsku prostirku, bocu za vodu, vrećicu orašastih plodova, vodootporne šibice, dalekozor, komplet prve pomoći. Sve navedeno bit će vam od velike pomoći u situacijama u kojim ćete se naći. Srećom djed ti je dao i upute kako se odjenuti što će se pokazati izuzetno korisnim nakon pada u hladnu rijeku ili propadanja kroz led.
Svaka pustolovina donosi nova znanja i vještine: kako napraviti sklonište, zapaliti vatru, preživjeti napad medvjeda, liječiti rane, odrediti udaljenost u prirodi, koristiti Sunce i Mjesec za orijentaciju.
Međutim, jedna loša odluka može biti kobna… Hoćete li uspjeti preživjeti?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 280x340
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga pustolovina vodi vas kroz brojne izazove koje skriva ledena i opasna planina. Na stranicama se nalaze krugovi za kolo koje trebate zavrtiti i doznati svoju sudbinu. Kolo određuje vaš daljnji tijek puta kroz planinu. Nakon neočekivanog pada helikoptera nađete se potpuno sami u divljini gdje vam prijete razne opsanosti: mećava, lavina, odroni, smrzavanje, divlje životinje, pucanje leda, podivljala rijeka, ledenjaci. Djed je prije puta poslao pismo sa savjetima što ponijeti u ruksaku: vreću za spavanje, planinarsku prostirku, bocu za vodu, vrećicu orašastih plodova, vodootporne šibice, dalekozor, komplet prve pomoći. Sve navedeno bit će vam od velike pomoći u situacijama u kojim ćete se naći. Srećom djed ti je dao i upute kako se odjenuti što će se pokazati izuzetno korisnim nakon pada u hladnu rijeku ili propadanja kroz led. Svaka pustolovina donosi nova znanja i vještine: kako napraviti sklonište, zapaliti vatru, preživjeti napad medvjeda, liječiti rane, odrediti udaljenost u prirodi, koristiti Sunce i Mjesec za orijentaciju. Međutim, jedna loša odluka može biti kobna… Hoćete li uspjeti preživjeti?

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter