Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Plamen sveće

Plamen sveće

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3710-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5148

Broj strana:

328

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Porodična saga koja nas vraća u doba viteštva i plemenitosti

Roman smešten u istorijske okvire Srbije trinaestog veka, u doba vladavine kraljeva Milutina i Dragutina, u čijem je središtu uspon vlastelinske loze Toljenović.

Život mnogobrojne porodice, rastrzane neslogom i spletkama, sasvim će se promeniti kada njeni odrasli muški članovi odu u vojni pohod. Svoje posede i dvor u Beloj Crkvi prepustiće nedovoljno stasalom Uglješi, najmlađem Toljenoviću, koji će se naći pred brojim iskušenjima i teškim odlukama. Pokazaće da je dovoljno zreo i mudar, a dobar glas o njemu stići će do samog dvora.

Istovremeno, u udaljenom gradu Sirmioneu, na obalama jezera Garda, mlada plemkinja Franka smišlja smeo plan. Upotrebiće svu svoju domišljatost da izbegne ugovoreni brak i dođe u Srbiju.

Plamen sveće je fino istkana priča u kojoj će okolnosti i nepredvidiva sudbina spojiti ovo dvoje mladih, što će neminovno uticati na živote svih koji su sa njima povezani.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Porodična saga koja nas vraća u doba viteštva i plemenitosti Roman smešten u istorijske okvire Srbije trinaestog veka, u doba vladavine kraljeva Milutina i Dragutina, u čijem je središtu uspon vlastelinske loze Toljenović. Život mnogobrojne porodice, rastrzane neslogom i spletkama, sasvim će se promeniti kada njeni odrasli muški članovi odu u vojni pohod. Svoje posede i dvor u Beloj Crkvi prepustiće nedovoljno stasalom Uglješi, najmlađem Toljenoviću, koji će se naći pred brojim iskušenjima i teškim odlukama. Pokazaće da je dovoljno zreo i mudar, a dobar glas o njemu stići će do samog dvora. Istovremeno, u udaljenom gradu Sirmioneu, na obalama jezera Garda, mlada plemkinja Franka smišlja smeo plan. Upotrebiće svu svoju domišljatost da izbegne ugovoreni brak i dođe u Srbiju. Plamen sveće je fino istkana priča u kojoj će okolnosti i nepredvidiva sudbina spojiti ovo dvoje mladih, što će neminovno uticati na živote svih koji su sa njima povezani.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter