Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Pilot u haljini - I druge zagonetke i zavrzlame s lateralnim razmišljanjem

Pilot u haljini - I druge zagonetke i zavrzlame s lateralnim razmišljanjem

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Katler


ISBN:

978-86-521-3000-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8965

Broj strana:

225

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

I druge zagonetke i zavrzlame s lateralnim razmišljanjem.

Pilot u haljini je đavolska kolekcija zagonetki, misterija i glavolomki osmišljenih da vam dobro razmrdaju i razrade moždane vijuge.

Evo za početak jedne jednostavne: četiri krupna bildera su se skupila na ulici, pod malim ženskim kišobranom, a ipak 20 minuta kasnije, nijedan od njih nije pokisao. Kako je to moguće?

Podeljena na originalne zagonetke i klasične probleme, misterije zaključane sobe i nerešive zločine iz najboljih detektivskih priča, ova vrcava zbirka će vas naterati da se zamislite. Pokušajte da rešite probleme prateći tragove skrivene u svakoj priči – samo nemojte da virite u odgovore na kraju knjige!

Ove zagonetke su savršene i za putovanje kao i za razgovore za trpezom ili kafanskim stolom. Garantovano će zabaviti i zasmejati svakoga ko je nekada poželeo da bude Šerlok Holms ili Herkul Poaro. Oprez - knjiga može prouzrokovati zbunjenost, smeh, likovanje i povike: Pa sad je prosto, kad znamo odgovor.

E da - šta je bilo sa onim suvim bilderima? Pa ko je rekao da je padala kiša? Prosto!

  • Originalni naziv: The Pilot Who Wore a...
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

I druge zagonetke i zavrzlame s lateralnim razmišljanjem. Pilot u haljini je đavolska kolekcija zagonetki, misterija i glavolomki osmišljenih da vam dobro razmrdaju i razrade moždane vijuge. Evo za početak jedne jednostavne: četiri krupna bildera su se skupila na ulici, pod malim ženskim kišobranom, a ipak 20 minuta kasnije, nijedan od njih nije pokisao. Kako je to moguće? Podeljena na originalne zagonetke i klasične probleme, misterije zaključane sobe i nerešive zločine iz najboljih detektivskih priča, ova vrcava zbirka će vas naterati da se zamislite. Pokušajte da rešite probleme prateći tragove skrivene u svakoj priči – samo nemojte da virite u odgovore na kraju knjige! Ove zagonetke su savršene i za putovanje kao i za razgovore za trpezom ili kafanskim stolom. Garantovano će zabaviti i zasmejati svakoga ko je nekada poželeo da bude Šerlok Holms ili Herkul Poaro. Oprez - knjiga može prouzrokovati zbunjenost, smeh, likovanje i povike: Pa sad je prosto, kad znamo odgovor. E da - šta je bilo sa onim suvim bilderima? Pa ko je rekao da je padala kiša? Prosto!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter