Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Photoshop CS2 priručnik za digitalne fotografe

Photoshop CS2 priručnik za digitalne fotografe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Scott Kelby


ISBN:

953-6961-76-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0481

Broj strana:

459

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jeste li spremni za knjigu o Photoshopu koja krši sva pravila?
U ovoj knjizi otkriveni su najnovije, najvažnije i najzanimljivije tehnike u Photoshopu CS2 namijenjene digitalnim fotografima. Knjiga se razlikuje od svih ostalih knjiga o toj temi po tome što zadire u samu srž problema i pokazuje vam što točno trebate učiniti. Nema mnogo teoretiziranja; od vas se ne očekuje da sami otkrijete koje postavke trebate koristiti. Autor vas korak po korak vodi kroz razne tehnike kojima se koriste vrhunski digitalni fotografi. On vam pokazuje koje postavke trebate koristiti, kada ih trebate koristiti i zašto. Prethodna verzija ove knjige napravila je pravu malu revoluciju u svijetu digitalne fotografije. Ova verzija posvećena Photoshopu CS2 još je bolja i otkriva još više najstrože čuvanih tajni profesionalnih fotografa.

NAUČITE KAKO RADE PROFESIONALCI
Scott Kelby, autor, svake godine podučava tisuće profesionalnih fotografa radu u Photoshopu i gotovo svi postavljaju ista pitanja - a odgovori na njih nalaze se u ovoj knjizi. Naučit ćete:
- tehnike izošravanja kojima se koriste profesionalci
- trikove kojima profesionalci brzo rješavaju najčešće probleme vezane uz digitalne fotografije
- kako uskladiti izgled ispisanih fotografija s njihovim izgledom na ekranu
- kako koristiti Photoshopove posebne efekte
- kako jednostavno popraviti boje fotografije
- kako obraditi RAW slike iz digitalnog fotoaparata i kako iskoristiti nove Camera Rawowe osobine u Photoshopu CS2
- kako profesionalci retuširaju portrete
- kako ublažiti i izbjeći šum
- kako profesionalno prezentirati svoj rad i
- još mnogo toga!

Ako ste digitalni fotograf i želite naučiti tajne zanata - trikove koje vodeći fotografi koriste da bi popravili, uredili, izoštrili, retuširali i prezentirali svoja djela - ovo je knjiga za vas!

  • Originalni naziv: The Photoshop CS2 Book...
  • Prevodilac: Tomislav Mance
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jeste li spremni za knjigu o Photoshopu koja krši sva pravila? U ovoj knjizi otkriveni su najnovije, najvažnije i najzanimljivije tehnike u Photoshopu CS2 namijenjene digitalnim fotografima. Knjiga se razlikuje od svih ostalih knjiga o toj temi po tome što zadire u samu srž problema i pokazuje vam što točno trebate učiniti. Nema mnogo teoretiziranja; od vas se ne očekuje da sami otkrijete koje postavke trebate koristiti. Autor vas korak po korak vodi kroz razne tehnike kojima se koriste vrhunski digitalni fotografi. On vam pokazuje koje postavke trebate koristiti, kada ih trebate koristiti i zašto. Prethodna verzija ove knjige napravila je pravu malu revoluciju u svijetu digitalne fotografije. Ova verzija posvećena Photoshopu CS2 još je bolja i otkriva još više najstrože čuvanih tajni profesionalnih fotografa. NAUČITE KAKO RADE PROFESIONALCI Scott Kelby, autor, svake godine podučava tisuće profesionalnih fotografa radu u Photoshopu i gotovo svi postavljaju ista pitanja - a odgovori na njih nalaze se u ovoj knjizi. Naučit ćete: - tehnike izošravanja kojima se koriste profesionalci - trikove kojima profesionalci brzo rješavaju najčešće probleme vezane uz digitalne fotografije - kako uskladiti izgled ispisanih fotografija s njihovim izgledom na ekranu - kako koristiti Photoshopove posebne efekte - kako jednostavno popraviti boje fotografije - kako obraditi RAW slike iz digitalnog fotoaparata i kako iskoristiti nove Camera Rawowe osobine u Photoshopu CS2 - kako profesionalci retuširaju portrete - kako ublažiti i izbjeći šum - kako profesionalno prezentirati svoj rad i - još mnogo toga! Ako ste digitalni fotograf i želite naučiti tajne zanata - trikove koje vodeći fotografi koriste da bi popravili, uredili, izoštrili, retuširali i prezentirali svoja djela - ovo je knjiga za vas!

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter