Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Pet muškaraca koji su mi slomili srce

Pet muškaraca koji su mi slomili srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Susan Shapiro


ISBN:

9789533160979

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5688

Broj strana:

263

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pet je godina prošlo otkako se uspješna slobodna novinarka s Manhattana Susan Shapiro udala za Aarona, scenarista televizijskih komedija i priličnog radoholičara, kad se počela pitati hoće li se razdoblje bez objavljene knjige i bez djece protegnuti u vječnost.

A onda je zazvonio telefon i na drugom kraju linije bio je Brad, njezina velika ljubav iz studentskih dana koji je na Harvardu ostvario znanstvenu karijeru i spremao se za promociju svoje nove knjige. Susan se ponudila da će ga intervjuirati, što joj je dalo povoda da se odvaži postaviti mu škakljiva i pomalo neprimjerena pitanja na koja je oduvijek željela znati odgovor.

Na njezino veliko iznenađenje, Brad se nije pokušao izvući: što ga je ona pitala, on je odgovorio. I bila je to iskra koja je zapalila plamen znatiželje koji ju je poveo na putovanje kroz nekoliko država kako bi riješila zagonetke svoje ljubavne prošlosti koje joj godinama nisu davale mira.

  • Originalni naziv: Five Man Who Broken My...
  • Prevodilac: Vlatka Juric
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pet je godina prošlo otkako se uspješna slobodna novinarka s Manhattana Susan Shapiro udala za Aarona, scenarista televizijskih komedija i priličnog radoholičara, kad se počela pitati hoće li se razdoblje bez objavljene knjige i bez djece protegnuti u vječnost. A onda je zazvonio telefon i na drugom kraju linije bio je Brad, njezina velika ljubav iz studentskih dana koji je na Harvardu ostvario znanstvenu karijeru i spremao se za promociju svoje nove knjige. Susan se ponudila da će ga intervjuirati, što joj je dalo povoda da se odvaži postaviti mu škakljiva i pomalo neprimjerena pitanja na koja je oduvijek željela znati odgovor. Na njezino veliko iznenađenje, Brad se nije pokušao izvući: što ga je ona pitala, on je odgovorio. I bila je to iskra koja je zapalila plamen znatiželje koji ju je poveo na putovanje kroz nekoliko država kako bi riješila zagonetke svoje ljubavne prošlosti koje joj godinama nisu davale mira.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter