Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pet jezika ljubavi - Tajna ljubavi koja traje

Pet jezika ljubavi - Tajna ljubavi koja traje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gary Chapman


ISBN:

978-953-14-1533-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9365

Broj strana:

248

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Brak bi se trebao temeljiti na ljubavi, zar ne? Ne čini li se, međutim, kao da vi i vaš bračni partner govorite različitim jezicima? Autor uspješnica s vrhova ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa, doktor Gary Chapman pomaže parovima da identificiraju, razumiju i počnu govoriti materinji jezik ljubavi svoga bračnog partnera koji obuhvaća: riječi potvrde, kvalitetno vrijeme, primanje darova, iskaze uslužnosti i fizički dodir.

Učeći pet jezika ljubavi, vi i vaš bračni partner naučit ćete jedinstvene jezike i naučiti praktične korake kako istinski voljeti jedno drugo.

Svako poglavlje, zbog lakšeg snalaženja, obrađuje po jedan jezik ljubavi, a svako završava sa specifičnim, jednostavnim koracima koje trebate poduzeti kako biste se svome bračnom partneru obratili na specifičnome jeziku i tako svoj brak pokrenuli u pravome smjeru. Novoosmišljeni jezici ljubavi pomoći će vam da shvatite i ojačate svoju vezu. Zajedno ćete tako moći izgraditi trajan brak pun ljubavi.

Pet jezika ljubavi najdugovječnija je uspješnica New York Timesa - prodana je u više od sedam milijuna primjeraka i prevedena na više od 40 svjetskih jezika.

  • Originalni naziv: The 5 Love Languages
  • Prevodilac: Ivana Šojat-Kuči
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Brak bi se trebao temeljiti na ljubavi, zar ne? Ne čini li se, međutim, kao da vi i vaš bračni partner govorite različitim jezicima? Autor uspješnica s vrhova ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa, doktor Gary Chapman pomaže parovima da identificiraju, razumiju i počnu govoriti materinji jezik ljubavi svoga bračnog partnera koji obuhvaća: riječi potvrde, kvalitetno vrijeme, primanje darova, iskaze uslužnosti i fizički dodir. Učeći pet jezika ljubavi, vi i vaš bračni partner naučit ćete jedinstvene jezike i naučiti praktične korake kako istinski voljeti jedno drugo. Svako poglavlje, zbog lakšeg snalaženja, obrađuje po jedan jezik ljubavi, a svako završava sa specifičnim, jednostavnim koracima koje trebate poduzeti kako biste se svome bračnom partneru obratili na specifičnome jeziku i tako svoj brak pokrenuli u pravome smjeru. Novoosmišljeni jezici ljubavi pomoći će vam da shvatite i ojačate svoju vezu. Zajedno ćete tako moći izgraditi trajan brak pun ljubavi. Pet jezika ljubavi najdugovječnija je uspješnica New York Timesa - prodana je u više od sedam milijuna primjeraka i prevedena na više od 40 svjetskih jezika.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter