Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Peritonitis

Peritonitis

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-40-009-X

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K1815

Broj strana:

211

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

70,20 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ideja za knjigu o peritonitisu nastala je prilikom moga rada na doktorskoj disertaciji koja je bila posvećena skoring sistemima kod kritično bolesnih pacijenata sa sekundarnim perforirajućim peritonitisom. Pokušao sam izbjeći propuste koje sam vidio kod svojih predhodnika koji su napisali slične knjige, ali, u toku pisanja, shvatio sam da je to vrlo teško.

Zahvalan sam osoblju Interventnog centra Rikshospitalet u Oslu na pomoći pri sakupljanju obimne literature koja mi je bila potrebna za pisanje ove knjige, osobito Prof. Fosseu, Prof Bergslandu i Dr sc. Mirtheriju. Ova knjiga ne bi bila potpuna bez pomoći kolega Prof. Zerema, Prof. Mehmedbašića i Prof. Krstića koji su se odazvali mojoj molbi da napišu odgovarajuća poglavlja. Neizmjerno sam zahvalan svojoj supruzi Mireli, njena mi je ljubav davala snage da ovo djelo završim. Nadam se da će ova knjiga ispuniti prazninu koja postoji u hirurško / kirurškoj literaturi na južnoslavenskom govornom području.

Autor

Saradnici koji su radili na ovoj knjizi:
-Zoran Krstić, dr.sc.profesor hirurgije Medicinskog fakučteta Univerziteta u Beogradu
-Senad Mehmedbašić, dr.sc.profesor ginekologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
- enver Zerem, dr.sc.profesor interne medicine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Recezenti:
- Prof.dr. Boriana Kremžar (Ljubljana)
- Prof.dr. Božina Radević (Beograd)
- Prof.dr. Stane Repše (Ljubljana)
- Prof.dr. Mladen štulhofer (Zagreb)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 270X200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Ideja za knjigu o peritonitisu nastala je prilikom moga rada na doktorskoj disertaciji koja je bila posvećena skoring sistemima kod kritično bolesnih pacijenata sa sekundarnim perforirajućim peritonitisom. Pokušao sam izbjeći propuste koje sam vidio kod svojih predhodnika koji su napisali slične knjige, ali, u toku pisanja, shvatio sam da je to vrlo teško. Zahvalan sam osoblju Interventnog centra Rikshospitalet u Oslu na pomoći pri sakupljanju obimne literature koja mi je bila potrebna za pisanje ove knjige, osobito Prof. Fosseu, Prof Bergslandu i Dr sc. Mirtheriju. Ova knjiga ne bi bila potpuna bez pomoći kolega Prof. Zerema, Prof. Mehmedbašića i Prof. Krstića koji su se odazvali mojoj molbi da napišu odgovarajuća poglavlja. Neizmjerno sam zahvalan svojoj supruzi Mireli, njena mi je ljubav davala snage da ovo djelo završim. Nadam se da će ova knjiga ispuniti prazninu koja postoji u hirurško / kirurškoj literaturi na južnoslavenskom govornom području. Autor Saradnici koji su radili na ovoj knjizi: -Zoran Krstić, dr.sc.profesor hirurgije Medicinskog fakučteta Univerziteta u Beogradu -Senad Mehmedbašić, dr.sc.profesor ginekologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu - enver Zerem, dr.sc.profesor interne medicine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli. Recezenti: - Prof.dr. Boriana Kremžar (Ljubljana) - Prof.dr. Božina Radević (Beograd) - Prof.dr. Stane Repše (Ljubljana) - Prof.dr. Mladen štulhofer (Zagreb)

Dodatne informacije

Izdavač Interliber
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter