Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Percy Jakson i Olimpijci, More čudovišta - knjiga druga

Percy Jakson i Olimpijci, More čudovišta - knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rick Riordan


ISBN:

978-953-316-183-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6576

Broj strana:

217

Težina:

505 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Percy Jackson sedmi razred provodi neobično mirno. Ni jedno jedino čudovište nije kročilo na kampus već poduže vrijeme. No kad se nedužna igra graničara za Percyja i njegove prijatelje iz razreda neočekivano prometne u borbu na život ili smrt sa strašnim ljudožderskim divovima, stvari će postati u najmanju ruku – gadne.

A kad se njegova prijateljica Annabeth neočekivano pojavi, uslijedit će još loših vijesti: neznani je neprijatelj otrovao Talijino stablo i magična granica koja štiti Kamp mješanaca počinje popuštati. Ako se ubrzo ne pronađe protuotrov, to će biti kraj posljednjeg utočišta za polubogove.

U drugom zabavnom i ludom nastavku popularnog serijala o Percyju Jacksonu i Olimpijcima, Percy i njegovi prijatelji morat će zaploviti Morem čudovišta kako bi spasili kampus. No Percy će prvo morati otkriti nevjerojatnu tajnu o svojoj obitelji – tajnu zbog koje će se zapitati je li činjenica da ga je Posejdon priznao za sina bila velika privilegija ili samo neslana šala.

  • Originalni naziv: THE SEA OF MONSTERS:...
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Percy Jackson sedmi razred provodi neobično mirno. Ni jedno jedino čudovište nije kročilo na kampus već poduže vrijeme. No kad se nedužna igra graničara za Percyja i njegove prijatelje iz razreda neočekivano prometne u borbu na život ili smrt sa strašnim ljudožderskim divovima, stvari će postati u najmanju ruku – gadne. A kad se njegova prijateljica Annabeth neočekivano pojavi, uslijedit će još loših vijesti: neznani je neprijatelj otrovao Talijino stablo i magična granica koja štiti Kamp mješanaca počinje popuštati. Ako se ubrzo ne pronađe protuotrov, to će biti kraj posljednjeg utočišta za polubogove. U drugom zabavnom i ludom nastavku popularnog serijala o Percyju Jacksonu i Olimpijcima, Percy i njegovi prijatelji morat će zaploviti Morem čudovišta kako bi spasili kampus. No Percy će prvo morati otkriti nevjerojatnu tajnu o svojoj obitelji – tajnu zbog koje će se zapitati je li činjenica da ga je Posejdon priznao za sina bila velika privilegija ili samo neslana šala.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter