Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Partner

Partner

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džon Grišam


ISBN:

978-86-505-1125-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2563

Broj strana:

409

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Danima su posmatrali Danila Silvu prije nego što su ga konačno zgrabili. Živio je sam, mirnim životom u sjenovitoj ulici u jednom gradiću u Brazilu; jednostavan život u skromnom domu, svakako ne luksuzan. Naravno, bez dokaza o bogatstvu za koje su mislili da ga je ukrao. Bio je mnogo mršaviji a lice mu je bilo izmijenjeno. Govorio je drugim jezikom, i to veoma uspješno.

Ali, Danilo je imao prošlost s mnogo poglavlja. Četiri godine prije toga, on je bio Patrik Lenigan, mladi advokat u jednoj istaknutoj advokatskoj firmi u Biloksiju. Imao je zgodnu ženu, malu ćerku i svijetlu budućnost. Onda se jedne hladne zimske noći našao u kolima koja su bila u plamenu i umro je užasnom smrću. Kada je sahranjen, u njegovom kovčegu nalazio se samo njegov pepeo. Nedaleko odatle, Patrik je posmatrao sopstveni pogreb. Zatim je pobjegao. Šest nedelja kasnije, ukradeno je bogatstvo s računa njegove, sada bivše, advokatske firme. I Patrik je još malo bježao.
Ali, pronašli su ga.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Danima su posmatrali Danila Silvu prije nego što su ga konačno zgrabili. Živio je sam, mirnim životom u sjenovitoj ulici u jednom gradiću u Brazilu; jednostavan život u skromnom domu, svakako ne luksuzan. Naravno, bez dokaza o bogatstvu za koje su mislili da ga je ukrao. Bio je mnogo mršaviji a lice mu je bilo izmijenjeno. Govorio je drugim jezikom, i to veoma uspješno. Ali, Danilo je imao prošlost s mnogo poglavlja. Četiri godine prije toga, on je bio Patrik Lenigan, mladi advokat u jednoj istaknutoj advokatskoj firmi u Biloksiju. Imao je zgodnu ženu, malu ćerku i svijetlu budućnost. Onda se jedne hladne zimske noći našao u kolima koja su bila u plamenu i umro je užasnom smrću. Kada je sahranjen, u njegovom kovčegu nalazio se samo njegov pepeo. Nedaleko odatle, Patrik je posmatrao sopstveni pogreb. Zatim je pobjegao. Šest nedelja kasnije, ukradeno je bogatstvo s računa njegove, sada bivše, advokatske firme. I Patrik je još malo bježao. Ali, pronašli su ga.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter