Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Pandorina poruka

Pandorina poruka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4154-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6404

Broj strana:

136

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Uvek kad neka dogma padne, rodi se novi svet.

Prošlost krije ključ razumevanja sadašnjosti i budućnosti.

Tačno na svoj osamnaesti rođendan Aris je primila veoma neobično pismo od svoje tetke. Na samom početku, tetka je požuruje da ga odmah pročita. Napisano je u vanrednim okolnostima.

Iako se čini da se tetka priseća uspomena na njihovo zajedničko putovanje po južnoj Evropi, ispostaviće se da joj zapravo poverava dugo čuvanu tajnu da drevni mitovi sadrže ključ za shvatanje porekla života, bolesti, pa čak i naše budućnosti.

Zasnivajući svoj rad na istraživanjima važnih naučnika i nobelovaca, Havijer Sijera je napisao pronicljivu i opsenjujuću priču koja će proširiti naše vidike i neminovno poremetiti naše dosadašnje poimanje civilizacije. Pandorina poruka se osvrće na drevna vremena u kojima je čovečanstvo takođe bilo izloženo brojnim opasnostima i pandemijama, ali je uvek pronalazilo rešenja da prevaziđe sve pretnje i nevolje. Ovo nesvakidašnje pismo puno je intrige, misterije ali i saznanja i nade jer posle mraka uvek dolazi svetlost.

  • Prevodilac: Gordana Mihajlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uvek kad neka dogma padne, rodi se novi svet. Prošlost krije ključ razumevanja sadašnjosti i budućnosti. Tačno na svoj osamnaesti rođendan Aris je primila veoma neobično pismo od svoje tetke. Na samom početku, tetka je požuruje da ga odmah pročita. Napisano je u vanrednim okolnostima. Iako se čini da se tetka priseća uspomena na njihovo zajedničko putovanje po južnoj Evropi, ispostaviće se da joj zapravo poverava dugo čuvanu tajnu da drevni mitovi sadrže ključ za shvatanje porekla života, bolesti, pa čak i naše budućnosti. Zasnivajući svoj rad na istraživanjima važnih naučnika i nobelovaca, Havijer Sijera je napisao pronicljivu i opsenjujuću priču koja će proširiti naše vidike i neminovno poremetiti naše dosadašnje poimanje civilizacije. Pandorina poruka se osvrće na drevna vremena u kojima je čovečanstvo takođe bilo izloženo brojnim opasnostima i pandemijama, ali je uvek pronalazilo rešenja da prevaziđe sve pretnje i nevolje. Ovo nesvakidašnje pismo puno je intrige, misterije ali i saznanja i nade jer posle mraka uvek dolazi svetlost.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter