Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Pametno telo

Pametno telo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0384-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1859

Broj strana:

53

Težina:

182 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovi jednostavni pokreti i poze mogu se raditi na svakom mjestu: u vrtićima - vaspitačice sa djecom, u učionicama - đaci sa nastavnicima, kod kuće - domaćice dok čekaju da se skuha ručak, na radnom mjestu...

Koliko godina imate? Deset, dvadeset, trideset pet, pedeset osam... Ne krećete se dovoljno? Da, zbog načina života koji nameće moderno doba. Sjedimo većim dijelom dana: u školi, pred računarom, na poslu...

Ili nam je radno mjesto takvo da zahtjeva dugotrajno stajanje u mjestu. Penzioneri se nedovoljno kreću zaboravljajući da njihovo tijelo još uvek traži aktivnost. Neaktivnošću i sa godinama mišići stare, gube elastičnost, postaju kruti. Istezanje određenih grupa mišića, bar jednom dnevno, vraća im mladost, to jest elastičnost.

Radeći kao koreograf, džez-dens pedagog i trener u baletsko-rekreativnom studiju, Lokica Stefanović je stekla bogato iskustvo na osnovu kojeg je osmislila vježbe za svakog ko želi da sačuva zdravlje i pokretljivost svog tijela. Možete ih raditi bez obzira na godine ili prostor u kojem se nalazite. Sve što vam je potrebno je malo dobre volje i vaše tijelo će ponovo biti gipko i spretno.

Svakog dana u parkovima kinezi rade tradicionalne vježbe. I mi imamo parkove i klupe, pa zašto vježbanje ne bi postalo i naša navika?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovi jednostavni pokreti i poze mogu se raditi na svakom mjestu: u vrtićima - vaspitačice sa djecom, u učionicama - đaci sa nastavnicima, kod kuće - domaćice dok čekaju da se skuha ručak, na radnom mjestu... Koliko godina imate? Deset, dvadeset, trideset pet, pedeset osam... Ne krećete se dovoljno? Da, zbog načina života koji nameće moderno doba. Sjedimo većim dijelom dana: u školi, pred računarom, na poslu... Ili nam je radno mjesto takvo da zahtjeva dugotrajno stajanje u mjestu. Penzioneri se nedovoljno kreću zaboravljajući da njihovo tijelo još uvek traži aktivnost. Neaktivnošću i sa godinama mišići stare, gube elastičnost, postaju kruti. Istezanje određenih grupa mišića, bar jednom dnevno, vraća im mladost, to jest elastičnost. Radeći kao koreograf, džez-dens pedagog i trener u baletsko-rekreativnom studiju, Lokica Stefanović je stekla bogato iskustvo na osnovu kojeg je osmislila vježbe za svakog ko želi da sačuva zdravlje i pokretljivost svog tijela. Možete ih raditi bez obzira na godine ili prostor u kojem se nalazite. Sve što vam je potrebno je malo dobre volje i vaše tijelo će ponovo biti gipko i spretno. Svakog dana u parkovima kinezi rade tradicionalne vježbe. I mi imamo parkove i klupe, pa zašto vježbanje ne bi postalo i naša navika?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter