Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Pajns

Pajns

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Blejk Krauč


ISBN:

978-86-521-1475-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0519

Broj strana:

347

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedino strašnije od toga da siđeš s uma jeste kada shvatiš da si normalan...

Za ljubitelje Tvin Piksa, Izgubljenih, Dosijea Iks i Zatvorenog ostrva.

Agent tajne službe Itan Berk došao je u Vejvard Pajns, u državi Ajdaho - parčence raja usred nedođije - u potrazi za dva nestala federalna agenta, od kojih je jedan njegov bivši partner. Povređen u nesreći koje se ne sjeća budi se u bolnici - bez ličnih dokumenata i stvari - i počinje da podozreva kako u Vejvard Pajnsu ništa nije kao što izgleda.

Kako istraga odmiče, pitanja se samo gomilaju. Zašto Itan ne može da stupi u vezu sa ženom i sinom u spoljnom svijetu? Zašto je jedan od nestalih agenata vezan za krevet i ostavljen da se raspadne u napuštenoj kući? Zašto niko ne veruje u ono što govori? Da li ograde pod električnim naponom sprečavaju stanovnike Vejvard Pajnsa da izađu ili onemogućavaju nešto drugo da uđe?

Što je Itan bliži istini, situacija postaje neverovatnija, i on polako shvata da možda nikada neće otići živ iz Vejvard Pajnsa.

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedino strašnije od toga da siđeš s uma jeste kada shvatiš da si normalan... Za ljubitelje Tvin Piksa, Izgubljenih, Dosijea Iks i Zatvorenog ostrva. Agent tajne službe Itan Berk došao je u Vejvard Pajns, u državi Ajdaho - parčence raja usred nedođije - u potrazi za dva nestala federalna agenta, od kojih je jedan njegov bivši partner. Povređen u nesreći koje se ne sjeća budi se u bolnici - bez ličnih dokumenata i stvari - i počinje da podozreva kako u Vejvard Pajnsu ništa nije kao što izgleda. Kako istraga odmiče, pitanja se samo gomilaju. Zašto Itan ne može da stupi u vezu sa ženom i sinom u spoljnom svijetu? Zašto je jedan od nestalih agenata vezan za krevet i ostavljen da se raspadne u napuštenoj kući? Zašto niko ne veruje u ono što govori? Da li ograde pod električnim naponom sprečavaju stanovnike Vejvard Pajnsa da izađu ili onemogućavaju nešto drugo da uđe? Što je Itan bliži istini, situacija postaje neverovatnija, i on polako shvata da možda nikada neće otići živ iz Vejvard Pajnsa.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter