Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pada sjena

Pada sjena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-220-434-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6131

Broj strana:

430

Težina:

583 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Odvjetnik Victor Carl kao da ima nos za nevolje, a ponekad one dolaze u obliku čeka od deset tisuća dolara. A kada ga taj ček ne obvezuje ni na što osim da još jednom pregleda davno zatvoren slučaj poznatog kuhara i vlasnika restorana koji je pravomoćno osuđen za krvavo ubojstvo svoje mlade i lijepe žene - tko može prigovoriti Victoru i reći da je trebao zanemariti svoj kronični manjak u budžetu i nadolazeći trošak zubara, ignorirati ponudu i ne prihvatiti ček?
No kao što to obično biva, Victor će se ubrzo naći upleten u dvostruku zavjeru – s jedne strane sitni, gotovo neprimjetni propusti prethodnog odvjetnika dovest će ga do začuđujućih otkrića izravno relevantnih za krivnju njegova klijenta. S druge strane njegov novi zubar koji poznaje sve i svakog našao je za shodno da mu sredi život, pronađe nove poslovne kontakte i ženu njegova života. Uglavnom svi misle da znaju što je najbolje za Victora i slažu se da bi trebao napustiti slučaj i ostaviti klijenta da trune u zatvoru.
Vi dragi čitatelji, koji poznajete Victora Carla iz njegovih prethodnih avantura, znate da on baš ne reagira najbolje na savjete popraćene prinudama. Upravo suprotno.

  • Originalni naziv: FALLS THE SHADOW
  • Prevodilac: Mirjana Valent
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Odvjetnik Victor Carl kao da ima nos za nevolje, a ponekad one dolaze u obliku čeka od deset tisuća dolara. A kada ga taj ček ne obvezuje ni na što osim da još jednom pregleda davno zatvoren slučaj poznatog kuhara i vlasnika restorana koji je pravomoćno osuđen za krvavo ubojstvo svoje mlade i lijepe žene - tko može prigovoriti Victoru i reći da je trebao zanemariti svoj kronični manjak u budžetu i nadolazeći trošak zubara, ignorirati ponudu i ne prihvatiti ček? No kao što to obično biva, Victor će se ubrzo naći upleten u dvostruku zavjeru – s jedne strane sitni, gotovo neprimjetni propusti prethodnog odvjetnika dovest će ga do začuđujućih otkrića izravno relevantnih za krivnju njegova klijenta. S druge strane njegov novi zubar koji poznaje sve i svakog našao je za shodno da mu sredi život, pronađe nove poslovne kontakte i ženu njegova života. Uglavnom svi misle da znaju što je najbolje za Victora i slažu se da bi trebao napustiti slučaj i ostaviti klijenta da trune u zatvoru. Vi dragi čitatelji, koji poznajete Victora Carla iz njegovih prethodnih avantura, znate da on baš ne reagira najbolje na savjete popraćene prinudama. Upravo suprotno.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter