Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ozdravite odmah - 42 tajne savršenog zdravlja

Ozdravite odmah - 42 tajne savršenog zdravlja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-63030-07-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6579

Broj strana:

120

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Saznanja iz ove knjige će vam omogućiti da aktivirate sopstvene ogromne isceliteljske potencijale kojih, možda, trenutno niste ni svesni da posedujete. Na taj način ćete steći i veliku moć da sami sebe održavate zdravim, ako ste bolesni – da ozdravite, jer se vrata zdravlja otključavaju iznutra, a vi držite ključ! Od vas sve zavisi! To je najveća tajna ove knjige koju želim da vam otkrijem odmah.

Ozdravite odmah sadrži kompletan program samoozdravljenja, koji će vam omogućiti da ozdravite brzo, lako, jednostavno i sigurno, bez obzira na godine starosti i vrstu bolesti.

Bioenergija, lekovito bilje, zdrava, pravilna ishrana, joga, kupke, masaža i druge prirodne terapije čine osnovu ovog programa koji je idealna dopuna medicinskom konvencionalnom lečenju.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Saznanja iz ove knjige će vam omogućiti da aktivirate sopstvene ogromne isceliteljske potencijale kojih, možda, trenutno niste ni svesni da posedujete. Na taj način ćete steći i veliku moć da sami sebe održavate zdravim, ako ste bolesni – da ozdravite, jer se vrata zdravlja otključavaju iznutra, a vi držite ključ! Od vas sve zavisi! To je najveća tajna ove knjige koju želim da vam otkrijem odmah. Ozdravite odmah sadrži kompletan program samoozdravljenja, koji će vam omogućiti da ozdravite brzo, lako, jednostavno i sigurno, bez obzira na godine starosti i vrstu bolesti. Bioenergija, lekovito bilje, zdrava, pravilna ishrana, joga, kupke, masaža i druge prirodne terapije čine osnovu ovog programa koji je idealna dopuna medicinskom konvencionalnom lečenju.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter