Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ovim prstenom

Ovim prstenom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

81537036

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0139

Broj strana:

262

Težina:

377 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nije lako zarađivati kao damska družbenica naročito kada imate oštar jezik i originalan um. Ema Grejson je upravo zbog toga u posljednjih šest mjeseci promijenila tri takva posla. Njena trenutna služba na zamornoj seoskoj kućnoj zabavi ubistveno je dosadna - sve do neobičnog susreta sa legendarnim Edisonom Stouksom koji će joj dodijeliti tajni posao njegove pomoćnice. Stouks je u nesvakidašnjoj misiji, tragajući za anonimnim lopovom koji je ukrao drevnu knjigu recepata tajanstvenih napitaka. Edison sumnja da se kradljivac nalazi među gostima na zabavi - gdje traga za intuitivnom ženom na kojoj će oprobati odredeni eliksir. Za ženom baš kao što je Ema... Novo radno mjesto Emi donosi neočekivanu strast i jezivu opasnost. Međutim, kada ubica bude napao ona će shvatiti užasnu istinu. Ukoliko ona i Edison ne smisle plan da nadmudre nemilosrdnog ubicu, mogla bi da izgubi čovjeka svojih snova - pa čak i sopstveni život... Ako počnete da čitate knjigu Amande Kvik kasno popodne, vjerovatno ćete nad njom provesti cijelu noć. - Denver Post

Odlomak iz knjige: Saznao sam da se vlasnica vile zove L. Da je uglavnom usamljena i da joj treba nježnosti i ljubavi. Novca je imala u izobilju. Počela je da me zavodi, prebacujući često nogu preko noge i prelazeći mazno preko svojih grudi.

  • Originalni naziv: With this Ring
  • Prevodilac: Milica Simić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2000
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nije lako zarađivati kao damska družbenica naročito kada imate oštar jezik i originalan um. Ema Grejson je upravo zbog toga u posljednjih šest mjeseci promijenila tri takva posla. Njena trenutna služba na zamornoj seoskoj kućnoj zabavi ubistveno je dosadna - sve do neobičnog susreta sa legendarnim Edisonom Stouksom koji će joj dodijeliti tajni posao njegove pomoćnice. Stouks je u nesvakidašnjoj misiji, tragajući za anonimnim lopovom koji je ukrao drevnu knjigu recepata tajanstvenih napitaka. Edison sumnja da se kradljivac nalazi među gostima na zabavi - gdje traga za intuitivnom ženom na kojoj će oprobati odredeni eliksir. Za ženom baš kao što je Ema... Novo radno mjesto Emi donosi neočekivanu strast i jezivu opasnost. Međutim, kada ubica bude napao ona će shvatiti užasnu istinu. Ukoliko ona i Edison ne smisle plan da nadmudre nemilosrdnog ubicu, mogla bi da izgubi čovjeka svojih snova - pa čak i sopstveni život... Ako počnete da čitate knjigu Amande Kvik kasno popodne, vjerovatno ćete nad njom provesti cijelu noć. - Denver Post Odlomak iz knjige: Saznao sam da se vlasnica vile zove L. Da je uglavnom usamljena i da joj treba nježnosti i ljubavi. Novca je imala u izobilju. Počela je da me zavodi, prebacujući često nogu preko noge i prelazeći mazno preko svojih grudi.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter