Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Otok ljubavi

Otok ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-324-820-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2324

Broj strana:

290

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Anna Emerson, tridesetogodišnja učiteljica, očajnički želi neku promjenu. Umorna od ledene čikaške zime i ljubavne veze koja ne vodi nikamo, ona prihvaća ponudu da tijekom ljetnih praznika podučava šesnaestogodišnjeg T. J.-a na jednom tropskom otoku. T.J. Callahan nema želju putovati. Njegova se teška bolest povukla i pokušava se vratiti u normalan život. Ali njegovi roditelji inzistiraju na tome da provede ljeto na Maldivima nadoknađujući školsko gradivo koje je zbog bolesti propustio. Anna i T. J. ukrcali su se na privatni avion koji se u blizini Maldiva srušio u ocean pun morskih pasa. Uspjeli su nekako preživjeti i pronaći spas na pustom otoku usred Indijskog oceana. Kako su prolazili dani, tjedni, mjeseci, dvoje se brodolomaca stalo susretati sa brojnim preprekama, uključujući strašne tropske oluje, opasnosti koje su vrebale iz mora, i mogućnošću da se T. J.-eva bolest vrati.

Nakon što T. J. proslavi još jedan rođendan Anna počne razmišljati kako će izgledati njezin život na otoku uz mladića koji se počinje pretvarati u muškarca. Knjiga za sve ljubiteljice romantičnih priča s fenomenalnim zapletom i čarobnim pejzažima.

  • Originalni naziv: On the Island
  • Prevodilac: Lidija Toman
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Anna Emerson, tridesetogodišnja učiteljica, očajnički želi neku promjenu. Umorna od ledene čikaške zime i ljubavne veze koja ne vodi nikamo, ona prihvaća ponudu da tijekom ljetnih praznika podučava šesnaestogodišnjeg T. J.-a na jednom tropskom otoku. T.J. Callahan nema želju putovati. Njegova se teška bolest povukla i pokušava se vratiti u normalan život. Ali njegovi roditelji inzistiraju na tome da provede ljeto na Maldivima nadoknađujući školsko gradivo koje je zbog bolesti propustio. Anna i T. J. ukrcali su se na privatni avion koji se u blizini Maldiva srušio u ocean pun morskih pasa. Uspjeli su nekako preživjeti i pronaći spas na pustom otoku usred Indijskog oceana. Kako su prolazili dani, tjedni, mjeseci, dvoje se brodolomaca stalo susretati sa brojnim preprekama, uključujući strašne tropske oluje, opasnosti koje su vrebale iz mora, i mogućnošću da se T. J.-eva bolest vrati. Nakon što T. J. proslavi još jedan rođendan Anna počne razmišljati kako će izgledati njezin život na otoku uz mladića koji se počinje pretvarati u muškarca. Knjiga za sve ljubiteljice romantičnih priča s fenomenalnim zapletom i čarobnim pejzažima.

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter