Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ostala je uvek ista

Ostala je uvek ista

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03138-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4476

Broj strana:

253

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Beznadežno romantična priča o bezuslovnoj ljubavi.

NEZABORAVNA HEROINA.
LJUBAV KOJA SLEDI SAMO SVOJA PRAVILA.
Anika ne voli mnogo da se druži. Uvek se plaši da će reći ili uraditi nešto pogrešno, i zapravo ne ume da ’čita’ ljude: za nju, biti u društvu isto je što i naći se u stranoj zemlji čiji jezik ne govori. Više joj se dopada tiha samoća knjiga, koje mogu da je odvedu u neki potpuno drugačiji svet. Ili šah, koji se sa svojim pravilima i disciplinom, jasnom podelom na crno i belo, savršeno poklapa sa njenom vizijom života. I upravo na partiji šaha upoznaje Džonatana. Oduševljen veštinom protivnice koja je uspela da ga pobedi i njenom lepotom, on u Aniki vidi nežno i iskreno stvorenje, jedinu ženu sa kojom može da bude ono što jeste.
Nakon što ih sudbina razdvoji, svako će krenuti svojim putem, sve do slučajnog susreta deset godina kasnije. Osećanja su i dalje tu, jasna i opipljiva, poput figura ostavljenih na tabli, koje samo čekaju da igra ponovo počne.

  • Originalni naziv: The Girl he used to know...
  • Prevodilac: Maja Radivojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Beznadežno romantična priča o bezuslovnoj ljubavi. NEZABORAVNA HEROINA. LJUBAV KOJA SLEDI SAMO SVOJA PRAVILA. Anika ne voli mnogo da se druži. Uvek se plaši da će reći ili uraditi nešto pogrešno, i zapravo ne ume da ’čita’ ljude: za nju, biti u društvu isto je što i naći se u stranoj zemlji čiji jezik ne govori. Više joj se dopada tiha samoća knjiga, koje mogu da je odvedu u neki potpuno drugačiji svet. Ili šah, koji se sa svojim pravilima i disciplinom, jasnom podelom na crno i belo, savršeno poklapa sa njenom vizijom života. I upravo na partiji šaha upoznaje Džonatana. Oduševljen veštinom protivnice koja je uspela da ga pobedi i njenom lepotom, on u Aniki vidi nežno i iskreno stvorenje, jedinu ženu sa kojom može da bude ono što jeste. Nakon što ih sudbina razdvoji, svako će krenuti svojim putem, sve do slučajnog susreta deset godina kasnije. Osećanja su i dalje tu, jasna i opipljiva, poput figura ostavljenih na tabli, koje samo čekaju da igra ponovo počne.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter