Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Osnove programa AutoCAD 2008

Osnove programa AutoCAD 2008

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: George Omura


ISBN:

978-953-6961-87-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2556

Broj strana:

382

Težina:

750 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste na bilo koji način poslovno povezani s dizajnom ili proizvodnjom, prije ili poslije susrest ćete se sa crtežima načinjenim u programu AutoCAD. Program AutoCAD tvrtke Autodesk industrijski je standard za stvaranje tehničkih crteža bilo koje vrste. Učinkovitost i raspon njegovih mogućnosti stručnjaku će omogućiti stvaranje bilo kakvog tehničkog crteža.

No, ne morate biti stručnjak da biste koristili AutoCAD. Mnogima je dovoljno poznavati tek manji dio od ogromnog skupa alata. Neki AutoCAD koriste tek povremeno, kako bi u njemu pregledali ili neznatno izmijenili datoteke. Dakle, ako ne želite bi apsolutan poznavatelj programa AutoCAD ali ga želite uporabiti učinkovito, ovo je knjiga za vas. Možda ste nekad pohađali tečaj za. AutoCAD i pozaboravljali naučeno ili ste rukovoditelj projektom, koji AutoCAD koristi tek povremeno. Možda ste promijenili posao, pa više ne radite s programom AutoCAD i željeli biste ponovo koristiti ga ali vam trebaju objašnjenja vezana za posljednju programsku inačicu. Prepoznajete li se u nabrojenom, pronašli ste što vam treba - knjiga Osnove programa AutoCAD oblikovana je upravo za vas.

SADRŽAJ
Uvod
1. poglavlje * Upoznavanje s programom AutoCAD
2. poglavlje * Alati za skiciranje
3. poglavlje * Crtanje 2D objekata
4. poglavlje * Uređivanje objekata u programu AutoCAD
5. poglavlje * Rad s alatima upravljačke ploče 2D Draw
6. poglavlje * Stvaranje 3D crteža
7. poglavlje * Organiziranje uporabom slojeva
8. poglavlje * Uporaba blokova, grupa, vanjskih referenci i središta oblikovanja
9. poglavlje * Rad s tekstom
10. poglavlje * Uporaba dimenzija
11. poglavlje * Prikupljanje informacija
12. poglavlje * Postav i ispis crteža
Kazalo

  • Originalni naziv: Introdusing AutoCAD 2008...
  • Prevodilac: Tomislav Vičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste na bilo koji način poslovno povezani s dizajnom ili proizvodnjom, prije ili poslije susrest ćete se sa crtežima načinjenim u programu AutoCAD. Program AutoCAD tvrtke Autodesk industrijski je standard za stvaranje tehničkih crteža bilo koje vrste. Učinkovitost i raspon njegovih mogućnosti stručnjaku će omogućiti stvaranje bilo kakvog tehničkog crteža. No, ne morate biti stručnjak da biste koristili AutoCAD. Mnogima je dovoljno poznavati tek manji dio od ogromnog skupa alata. Neki AutoCAD koriste tek povremeno, kako bi u njemu pregledali ili neznatno izmijenili datoteke. Dakle, ako ne želite bi apsolutan poznavatelj programa AutoCAD ali ga želite uporabiti učinkovito, ovo je knjiga za vas. Možda ste nekad pohađali tečaj za. AutoCAD i pozaboravljali naučeno ili ste rukovoditelj projektom, koji AutoCAD koristi tek povremeno. Možda ste promijenili posao, pa više ne radite s programom AutoCAD i željeli biste ponovo koristiti ga ali vam trebaju objašnjenja vezana za posljednju programsku inačicu. Prepoznajete li se u nabrojenom, pronašli ste što vam treba - knjiga Osnove programa AutoCAD oblikovana je upravo za vas. SADRŽAJ Uvod 1. poglavlje * Upoznavanje s programom AutoCAD 2. poglavlje * Alati za skiciranje 3. poglavlje * Crtanje 2D objekata 4. poglavlje * Uređivanje objekata u programu AutoCAD 5. poglavlje * Rad s alatima upravljačke ploče 2D Draw 6. poglavlje * Stvaranje 3D crteža 7. poglavlje * Organiziranje uporabom slojeva 8. poglavlje * Uporaba blokova, grupa, vanjskih referenci i središta oblikovanja 9. poglavlje * Rad s tekstom 10. poglavlje * Uporaba dimenzija 11. poglavlje * Prikupljanje informacija 12. poglavlje * Postav i ispis crteža Kazalo

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter