Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Oslikajte dom šablonama - kreativno ukrašavanje zidova, podova ili namještaja

Oslikajte dom šablonama - kreativno ukrašavanje zidova, podova ili namještaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Helen Morris


ISBN:

978-953-14-1250-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8754

Broj strana:

696

Težina:

303 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Oslikajte dom šablonama Helen Morris demonstrira neke od tih tehnika te pokazuje divne efekte koje je moguće postići. Upotrebljavajući različite boje, kao što su voštane pastele, metalik-folije i čak prehrambene boje, predstavlja zbirku različitih projekata za svaku površinu u vašemu domu.

U tematskim poglavljima Cvjetovi i listovi, Simboli, Ptice i životinje i Arhitektonski i dekorativni detalji pronaći ćete grančice s listovima i padajuće cvjetove, zvijezde koje se mogu rabiti u beskrajno mnogo različitih uzoraka, i slova kojima možete ispisati riječi, zgodne pse i lijepe leptire, ali i karakteristične ukrasne detalje iz različitih povijesnih razdoblja i dijelova svijeta.

Uz demonstraciju praktične primjene šablona na različitim površinama pomoću različitih medija, Helen otkriva kako se svaku šablonu može uporabiti u različitim konfiguracijama, veličinama i kombinacijama boja te postići dramatično drugačiji efekt.

  • Prevodilac: Aleksandrović Barlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Oslikajte dom šablonama Helen Morris demonstrira neke od tih tehnika te pokazuje divne efekte koje je moguće postići. Upotrebljavajući različite boje, kao što su voštane pastele, metalik-folije i čak prehrambene boje, predstavlja zbirku različitih projekata za svaku površinu u vašemu domu. U tematskim poglavljima Cvjetovi i listovi, Simboli, Ptice i životinje i Arhitektonski i dekorativni detalji pronaći ćete grančice s listovima i padajuće cvjetove, zvijezde koje se mogu rabiti u beskrajno mnogo različitih uzoraka, i slova kojima možete ispisati riječi, zgodne pse i lijepe leptire, ali i karakteristične ukrasne detalje iz različitih povijesnih razdoblja i dijelova svijeta. Uz demonstraciju praktične primjene šablona na različitim površinama pomoću različitih medija, Helen otkriva kako se svaku šablonu može uporabiti u različitim konfiguracijama, veličinama i kombinacijama boja te postići dramatično drugačiji efekt.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter