Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Opasne veze

Opasne veze

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01870-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M6327

Broj strana:

344

Težina:

482 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav... požuda... zavođenje. Od ova tri, samo je posljednje vrijedno truda. Ljubav je besmislena riječ, a požuda prolazno zadovoljstvo, ali zavođenje je prilika da se neprijatelji ponize i zabavna igra u kojoj pobjeda znači moć.

Bivši ljubavnici vikont De Valmon i markiza De Mertej, dvoje izuzetno dokonih aristokrata, uživaju u manipulaciji. Zajedno osmišljavaju vragolastu opkladu: Valmon mora uspiješno da zavede nježnu i čednu suprugu državnog službenika, gospođu De Turvel, kao i mladu i nevinu Sesiliju Volanž, a gospođa De Mertej će mu se zauzvrat ponovo podati. Da li je vikont dorastao ovom izazovu ili će pasti u zamku ljubavi?

I dok njihove intrige postaju sve dvoličnije i zlokobnije, oni će uvidjeti da se njihovi ljudski pioni ne ponašaju onako kako su predvidjeli, a posljedice će biti ozbiljnije nego što su ova dva zavjerenika mogla da pretpostave.

  • Originalni naziv: Les Liasons Dangereuses...
  • Prevodilac: Dušan Miličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145 x 205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav... požuda... zavođenje. Od ova tri, samo je posljednje vrijedno truda. Ljubav je besmislena riječ, a požuda prolazno zadovoljstvo, ali zavođenje je prilika da se neprijatelji ponize i zabavna igra u kojoj pobjeda znači moć. Bivši ljubavnici vikont De Valmon i markiza De Mertej, dvoje izuzetno dokonih aristokrata, uživaju u manipulaciji. Zajedno osmišljavaju vragolastu opkladu: Valmon mora uspiješno da zavede nježnu i čednu suprugu državnog službenika, gospođu De Turvel, kao i mladu i nevinu Sesiliju Volanž, a gospođa De Mertej će mu se zauzvrat ponovo podati. Da li je vikont dorastao ovom izazovu ili će pasti u zamku ljubavi? I dok njihove intrige postaju sve dvoličnije i zlokobnije, oni će uvidjeti da se njihovi ljudski pioni ne ponašaju onako kako su predvidjeli, a posljedice će biti ozbiljnije nego što su ova dva zavjerenika mogla da pretpostave.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter